Mindenki meglepetésére az egész internetet ellepték lassan a Balaton Sound idei kedvenc figurájának és táncistenének a fényképei. Pumped Gabo melegeknek szóló webkamerás oldalon tűnt fel, illetve több fénykép is megtalálható róla pár egyszerű keresőszó beütésével, amin megcsodálhatjuk a farkát is akár. Sokakkal ellentétben ő a legkevésbé sem szégyelli a dolgot, hiszen a teste jó, és meg is kell élni.

„Az első sorozat egy éve készült nagyjából, épp elmúltam 18 éves, még jóval az idei Balaton Sound előtt.

Jött egy felkérés, volt pénz, és ennyi.

Mivel aktfotó, tudtam ,hogy pornográf is, de én nagyon örülök neki, hogy a melegeknek is tetszik a külsőm. Én hetero vagyok, de semmi bajom a melegekkel. Örülök neki, hogy színes az a tábor, akiknek szimpatikus vagyok” – mondta a Velvetnek a fotózások óta már rendesen felgyúrt Pumped Gabo.

Na de mit szólt ehhez a túlzott nyitottságról azért nem híres konditermi szcéna? Gabónak végülis mindegy, ő a fejlettebb országok fejével gondolkozik. „Sok támadást kaptam a fényképek miatt, sokaknak nem tetszett, de szerintem Magyarország ebben a tekintetben el van maradva Európától. Sokan örültek neki, írtak, hogy látták a képeket és mekkora állat vagyok, és azt üzenték, csináljam azt, amit eddig. Tehát a testépítést.”

Na de ha nincs gondja a szólós pornózással, akkor láthatjuk őt a Soundon is produkált izmaival is? Mindenkit megnyugtatunk, igen! „Ha kapok fotózásra később felkérést, akkor megfelelő összegért elvállalnám most is” – zárta rövidre a kérdést, úgyhogy lehet gyűjteni a pénzt!