A Velvet nevű internetes bulvármagazin készítése közben nekünk irgalmatlanul gyakran eszünkbe jut: vajon emberek ezek? Élőlények-e ők, ha a Sarka Kata szilvásgombócaisteni , ha Jakabos Zsuzsa lábaiemberfelettiek, ha Baukó Éva visszavágásacsodálatra méltó ? A celebeket is anya szülte vagy valójában robotok ők, akiket ismeretlen háttérhatalom irányít rettentő körülményes szervezés mellett?

Ha az utóbbit az élénk fantáziánkon kívül bármilyen más bizonyíték is alátámasztaná, jogunk lenne félni, de egyelőre úgy tűnik, a celebek biológiai értelemben ugyanolyanok, mint mi vagy az olvasóink, elvégre a celebeket gyakran látni enni, inni, randizni, gyereket nevelni, elesni, sőt, személyesen is szoktunk velük találkozni

Mi biztosak vagyunk tehát abban, hogy a celebek nem űrlények, de ha ön kétkedő típus, a Mashable cikke a mi interpretálásunkban pont jól jön önnek: a magazin összegyűjtött 7 kifejezetten gusztustalan, ám csak mikroszkopikusan érzékelhető fun factet, amely minden emberi lénnyel megtörténik. Mi pedig nem azt képzeltük el, hogy „hm, de érdekes, hogy ez velem is most is megtörténik", hanem azt, hogy „hm, de érdekes, ez valószínűleg most Kylie Jennerrel is megtörténik!".

Nem egészen tiszta, mire akarunk kilyukadni? Olvasson tovább!

1. Kyle Jenner szexvideója milliárdokat ér, orrából mégis megállíthatatlanul ömlik a takony

A Mashable szerint hiába hisszük, ha ki kell fújni az orrunkat, betegek vagyunk, az orrfújás valójában teljesen természetes folyamat. A szervezetünk és Kylie Jenner szervezete is úgy működik, hogy naponta kábé egy liter nyálkát termel annak érdekében, hogy távol tartsa a kórokozókat.

2. Beyoncé orrmanduláin döglött baktériumok tanyáznak

Hacsak nem vették ki Beyoncé orrmanduláit (ezesetben elnézést kérünk, bár nincs kitől, mert úgy gondoljuk, Beyoncé nem szokott olvasni minket), eléggé valószínű, hogy az énekesnő ezen szervein bizony rengeteg nyálka, halott egysejtű és sok baktérium tanyázik, köszönhetően az orrmandulák apró bemélyedéseinek, amellyel ön is éppúgy rendelkezik (ha önnek se vették még ki a manduláját), akárcsak Beyoncé.

3. Atkák dugnak Jennifer Aniston szempilláin

Hinné-e vagy sem, akármilyen higiénikus is az ember, a cikk szerint előfordul, hogy a hihetetlenül apró állatok, az atkák úgy döntenek, egy emberi szempillán fognak fészket rakni, mert számukra az emberi szem és környéke nyújt ideális helyszínt ehhez, miközben a szem tulajdonosa ebből mit sem észlel. Simán lehet, hogy egy atkapár éppen ezekben a percekben szexel az ön vagy Jennifer Aniston szempilláin! Persze ez mit sem változtat azon, hogy ő híres, mi meg nem.

5. Akármelyik percben kinyílhat Baukó Éva szája

Ahogyan önre, úgy kedvenc exvillalakójára is vonatkozik az, hogy AKÁRMELYIK pillanatban kinyílhat a szája, mégpedig azért, mert ÁSÍTANI fog! Az ásítás ugyanis ilyen dolog, megállíthatatlan, ragadós és minden emberi lénnyel váratlanul megtörténhet akármilyen élethelyzetben. Ennek ismeretében talán nem is olyan elképzelni, hogy pl. Baukó Éva is emberi lény, hiszen neki bizonyosan ásításkor is, de akármikor máskor is folyamatosan nyitva van a szája, amelyből mindenkit kiosztó szavak távoznak.

6. Jennifer Lawrence kakája több mint 7 métert tesz meg, míg elhagyja Jennifer Lawrence-et

A színésznő által reggelire elfogyasztott juharszirupos kaviár ámbradarabokkal hét méteren kell, hogy átverekedje magát, mire eljut a színésznő valószínűleg szintén nagyon sokba kerülő vécéjébe, ugyanis az emberi bélrendszer és Jennifer Lawrence bélrendszere is kábé ekkora hosszú. Gondolta volna, hogy ennyi közös van önben és a színésznőben?

7. Tűzveszélyes gáz termelődik Jakabos Zsuzsa testében

Imádja Jakabos Zsuzsát? Szerelmes Jakabos Zsuzsába? Akkor most itt egy megdöbbentő hír: valószínűleg Jakabos Zsuzsa is szokott fingani, hiszen ember. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy ahogy az ön testében, úgy az úszónőében is tűzveszélyes gázok, például oxigén, nitrogén és metán is keletkezik, legalábbis a Mashable szerint így van. Gondolta volna?!

Reméljük, most, hogy végre megbizonyosodott, kedvenc híres emberei valódi emberi lények, nem fél, hogy egy nap világuralomra törnek, és mostantól nyugodtan tud aludni.

Aludjon csak, amíg teheti...