Mi ez a fertő?

Ez bizony a Velvet valamennyire rendszeres hetilapszemléje, amelyben megnézzük, miről tudósít a Story-Best-Hot! szentháromsága. Meg amióta pornó van benne, a Kiskegyed is. 

Kiskegyed

Nagyon reméltük, hogy ezen a héten is lesz benne pornó, de legalább egy csiklóra nyomott tenyér. Hát nincs, csak egy mellteszt, amiből kiderül, hogyha felemás, és összevissza álló melle van valakinek, akkor „csak belép egy szobába, és minden megváltozik. A szenvedély, a csábítás a lételeme, mindenki észreveszi, a közelében akar lenni, és utánozni”. Na, csak hogy tudják.

Best

A címlapsztori szerint Majoros Dundika Hajnalka a második gyerekével várandós. Ezt a Majka édesanyjával készült interjú alapján állítják, de a cikkben azért nincs egyértelműen kimondva. Megkerestük a párt, egyelőre nem válaszoltak arra, hogy jön-e a második gyerek, vagy sem.  Addig is: Ördög Nóráék nyitottan állnak a harmadik gyerek kérdéséhez, szólhatna a hír, de ez nem hír, mert régóta tudjuk. Hajdú Péter és Sarka Kata pedig széttépték a házassági szerződésüket, de már régen. 

A legérdekesebb egyébként az Eszenyi Enikő-interjú, amelyben a színházigazgató azt mondja, „nekem az első szerelmem Toldi Miklós volt. Ahogy felemelte azt a hatalmas rudat, és megmutatta, merre kell menni Budára... Csodálatos férfi”.

Story

A szupervékonyra photoshopmágiázott Varga Izabelláról már megemlékeztünk, ő van tehát a magazin címlapján. Fogyasztószert reklámoztak vele a tudta nélkül, egyébként semmi újdonság nincs a cikkben. Ugyancsak címlapon szerepel Schmidt Mária, amin meglepődhetnénk, de Rogán Cecil pucsítása után miért tennénk? A történész-terrorigazgatóval készült interjú sajnos bődületesen unalmas - kiderül róla, hogy a munkája a hobbija is, és mindig igyekezett helytállni úgy háziasszonyként, mint a gyereknevelésben, és majdnem megbánta, hogy nem orvos lett, de aztán nem - viszont van benne egy fedetlen vállas kép  róla, ha valakit pont az ilyesmi érdekelne.

A lapból kiderül továbbá, hogy Korda Györgynek lehet, hogy érműtétje lesz, viszont amikor meztelenül feküdt a kórházban, be-bejártak kukkolni hozzá a nővérek. Egy pompás képen a férje rámarkol dr. Csisztu Zsuzsa bal mellére, Keresztes Ildikó pedig egykori férjének köszönhetően lábalt ki a depresszióból. David Beckhamről viszont egészen szépen árnyékolt képet közölnek, amiből kiderül, milyen nagy valójában az oldalán található, depressziós Jézust ábrázoló tetoválás.

Hot!

Pikali Gerda és Rékasi Károly egymást ölelve üzenik a címlapon, hogy „Nagyon jó megélni ezt a szerelmet!”. A színész, akinek nyáron volt csúf balesete, szeptember végén megy kontrollra, aztán egyhavi rehabilitációra, és ha az orvosok úgy látják, hogy a lába rendben van, akkor elindul az Ironmanen. Más újdonságról nem számolhatunk be.

A lapból kiderül, hogy Stohl András szerint nagyon jó lesz az a sorozat (Válótársak), amelyben ő is szerepelni fog; Lilu igyekszik nem hullafáradt lenni, amikor a fiával van, Aradszky László és Koós János pedig egyszer összevesztek.

Németh Kristóf (a József Attila Színház igazgatója, amúgy meg nyilván Kertész Géza a Barátok köztből) és szerelme, Judit (az Operettszínházban táncos) három hónapja vannak még csak együtt, de olyan boldogok, hogy toszkán hangulatú éttermeket látogattak Varsóban.