A múlt vasárnap már nagyban zajlott a New York-i divathét, mutattunk is a heti trendben egy elég menő partit csomó celebbel. Aztán hét közben az amerikai divatfővárosban véget ért a móka, és a szokásos menetrendnek megfelelően Londonban folytatódott, úgyhogy ezen a héten nem egy partit mutatunk, hanem hatot, az első hármat a hét elejéről New Yorkból, a második hármat pedig az utóbbi pár napból, Londonból.

Mind a hat buli az éppen folyó divathéthez kapcsolódott, mindegyiket egy-egy, divatban érdekelt cég vagy tervező szervezte, és mindegyikre csak igazi bennfenteseket engedtek be. A bennfentesek egy része vagy nagyon híres vagy közepesen híres, a többiek pedig egyébként csókosak a házigazdánál – szóval ne lepődjön meg, ha a neveknek/arcoknak csak egy része lesz ismerős. Na de az öltözékek biztosan nem lesznek azok, mert itt a többség úgy volt felöltözve, hogy ön olyat még garantáltan nem látott, elég sokan gátlások nélkül válogatták össze szettjeiket. Mégiscsak divathétről van szó! Nézzük.

New York, OK! magazin

Az OK! magazin egy brit celebújság, akik a jelek szerint az USA-ban is  a legnagyobbak közé szeretnének tartozni. Ezért a divathétre is szerveztek maguknak egy eseményt, de ahogy nézzük, őket az ismertebb celebek mind elkerülték. Azért nem aggódni, a képek alapján elég valószínűnek tűnik, hogy ez azért így is jó buli lehetett ez, hiszen csak úgy hemzsegtek a szexi nők, akik nyilván mind ki akarták használni az alkalmat, hogy akkor majd ők híresek lesznek az OK! segítségével. Mindegyik buliról több fotót is mutatunk, kattintson a képre, különben lemarad a lényegről!

New York, Marc Jacobs

Marc Jacobs divatbemutatója után volt egy vaskos afterparti, és ott viszont csomó olyan ember volt, akikről ön már valószínűleg hallott. Kezdjük például a fenti Adriana Limával, aki ugye modell, de ott volt Dianna Agron színésznő, Beth Ditto énekesnő egy velőtrázó szettben, valamint Debbie Harry a Blondie-ból egy csupafekete, de nagyon bizarr szerelésben.

De a legjobban valószínűleg akkor lepődik majd meg, amikor meglátja Winona Rydert. Ő egy semmikülönös fekete ruhában volt, semmikülönös hajjal és sminkkel, viszont egyszerűen továbbra is 16 évesnek néz ki. Ha nem tudnánk, hogy Winona Ryder igazából 43 éves, fel se merülne bennünk, hogy bármi beavatkozást végeztetett volna az arcán. Pedig nyilván, mert ENNYIRE jó génjei még Winona Rydernek sem lehetnek. Döbbenet.

New York, Jeremy Scott

Jeremy Scott szintén rendezett egy jókis celebpartit a bemutatója után. Általában különös figurák szoktak lenni a divattervezők, de Jeremy Scott még ebből a mezőnyből is kilóg, annyira őrült. Ennek megfelelően a Paris Hilton-kaliberű celebek közé meghívott olyan személyeket is, mint a fenti transzvesztitabajnok, Violet Chachkit és kolléganőjét, Miss Fame-et, meg persze egy csomó szexi modellt.

London, MAC

Az igazán bizarr öltözékek fővárosa viszont nem New York, hanem London. A MAC kozmetikai cég divathetes buliján például olyan figurák kvaterkáztak, mint a két fent látható személy. A DJ-k a vendégekhez méltóan excentrikus öltözékben nyomták, és persze ki más lehetett volna a fellépő itt, mint az uncsi-visszafogott ruháiról és a középszerbe belesimuló számairól ismert FKA twigs.

London, Alexander Wang

Ment az egymásba kapaszkodás Alexander Wang buliján is, amit a tervező azért is tartott most, mert nemhogy éppen divathét volt, de ráadásul nyitott is egy új üzletet. A boltavatón Sadie Frost színésző Edie Langley énekesnőt találta meg, hiszen szinte össze is voltak öltözve. Lily Allenhez hasonló személy viszont nem volt a buliban, legalábbis ami a külsőt illeti – és ne feledkezzünk meg Ellie Gouldingról sem, aki megint nagyon csinos volt, bár annyira talán nem szexi, mint augusztusban a Szigeten.

London, GHD S&M Studio

Kinek a bulija volt a legmenőbb?

Na itt egy kis csalást kell először is lelepleznünk, ugyanis a díszlet ellenére az S&M rövidítés alatt ezúttal nem a szadót és a mazót kell érteni. A GHD egy hajápolási cég, és az ők Sleek, valamint Movement nevek alatt kínálnak termékeket és szolgáltatásokat. De ha már S&M, akkor persze szadomazósra vették a figurát ebben az ideiglenes fodrászüzletben, ami csak a divathét alatt tart nyitva.

Fel is vették háziasszonynak ezt a két modellt, akik persze jól odatették magukat a kirakatba, de jelen volt többek között Lisa Snowdon, aki évekig George Clooney barátnője volt, meg Ashley Roberts is, aki pedig a Pussycat Dollsban énekelt, amíg a szólókarrier mellett nem döntött.

Talán az S&M-téma miatt volt, hogy itt mindenki feketét viselt, esetleg egy-két színes kiegészítővel, szóval ezek a képek kellemes levezetést biztosítanak majd az előző öt parti színkavalkádja után. Na de melyik buli tetszett önnek a legjobban? Ne tartsa magában a véleményét, hanem szavazzon!