A TMZ úgy értesült, hogy a Cathriona White holtteste mellett megtalált három gyógyszeres fiolán egy férfinév volt – mégpedig egy álnév, amelyet Jim Carrey szokott használni. Eszerint a színész exbarátnője olyan gyógyszerekkel követett el öngyilkosságot, amelyeknek valamilyen módon közük volt a színészhez.

White háromféle gyógyszerrel adagolta túl magát, mindegyiket ugyanaz az orvos írta fel. Egyelőre nem tisztázott, hogyan kerültek hozzá – az is lehetséges, hogy a színész házában vette magához. Az viszont biztos, hogy a rendőrség szeretné meghallgatni Carreyt, illetve még a toxikológiai vizsgálat eredményére várnak, hogy kiderüljön, pontosan milyen túladagolás okozta a halálát.  

A lap azt is megtudta, hogy White nem sokkal a szakítás után felhívta néhány barátját, és közölte velük, hogy nincs jól, mert a színész váratlanul véget vetett a kapcsolatuknak. Ez szeptember 24-én történt, a barátai (5 személyről van szó) 29-én találták meg a holttestét, ami azért furcsa, nem?

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy  06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.