Lehet vitatkozni azon, hogy kinek mi vicces, és tökre megértem, ha sokak szerint Sebestyén Balázs például nem az, mert velem is előfordult már, hogy fizikai fájdalmat okozott egy-egy műsora. Azon viszont talán teljesen felesleges vitatkozni, hogy jó-e az új, celebes vetélkedős szombat esti műsorának, a Gyertek át szombat estének a koncepciója.

Mármint az, hogy nem csak az épp nem jelenlévő celebeken gúnyolódnak és röhögnek, hanem egymáson és saját magukon is.

Mert már nagyon ráfért a magyar tévéműsorokra, hogy azokban ne csak egymás simogatása legyen a cél, hanem ha túl vicceskedősen és talán előre megírtan, de egy kicsit csípjenek már egymásba is. Utóbbi rendre megtörténik Sebestyén Balázs műsorában, bár a gúnyolódások egyelőre nem túl kiegyenlítettek, mivel a legtöbbször eddig Zimány Lindán röhögtek. (Ezért is lenne csodálatos, ha a glammodell végre elvállalna egy szereplést az egyik adásban, de erre sajnos nagyon kevés esélyt látok.)

Zimány már a legelső műsorban kapott, mikor felmerült a neve egy olyan kérdés kapcsán, hogy kik voltak eddig Habony Árpád barátnői, Sebestyén Balázs pedig megjegyezte, hogy:

Gyerekek, ő azért sok ember szájában volt.... Nem nyomtok rá?

Egy másik adásban szintén Zimányon ment a gúnyolódás, mikor Kedves Ferenc eddigi barátnőit kellett időrendi sorrendbe állítani, és az egyik Zimányról készült fotó kapcsán mondta azt Dombóvári István, hogy:

A photoshoppolt Lindás van most! Az a régi! Nézd meg az orrát!

A játék végén pedig Vadon János szúrt még oda azzal, hogy szeretne kérni egy bizonyítékot, méghozzá egy bankszámla kivonatot Kedves Ferenctől, hogy az utalások sorrendjéből látszódjon, tényleg helyes sorrendbe rakták-e állítólagos exei fotóit.

Persze nem csak Zimányt alázták, hanem Vajna Tímeát is, mikor azt kellett kitalálni, hogy Andy Vajna feleségének milyen munkái voltak korábban,

a műsor készítői pedig a lehetséges válaszok közé beírták azt is, hogy aranyásó.

De Zimányon és Vajnánén kívül egymástól is kaptak már a vetélkedő celebek. A Schobert segítségével diétázó Dombóvári István például a következőt:

A gondolathoz sikerült már hozzászokni, hogy te vagy Schobert Norbi legnagyobb kudarca?

Ábel Anitával meg Hajós András próbált poénkodni, mikor azt mondta:

Geszti Péter is öregebb nálam... Ábel Anita is, ha nem kapja meg ezt az arcimplantot...

Istenes Bencének a nagy arcával viccelődnek sorra, illetve azon, hogy mennyire nyúlja Balázs mozdulatait vagy stílusát, Kiss Ramónát meg szinte minden adásban lealkoholistázzák, vagy legalábbis erre próbálnak utalni azzal, hogy mennyit bulizik vagy iszik. A legutóbbi adásban Kovács Lázár nőügyein röhögtek egy sort, Sebestyén Balázs pedig még a következőt is megkérdezte tőle:

Te nyomod még ezt a hakniséf-vonalat? Mész még ilyen birkafesztiválokra? Főzögetsz még? Egy birkapörkölt gyorsan, három kiló plusz áfáért?

És bár lehet, hogy ezek sokszor tényleg nagyon belsős, vagy erőltetett poénok, amik néha előre megírtnak tűnhetnek, de ettől függetlenül egész szórakoztató is tud lenni ez a műsor, már csak azért is, mert jó látni, hogy

végre olyanok is vannak a tévében, akik ki tudják röhögni saját magukat is.