Hát ez?

Hát ez a hetilapszemlénk. Itt van még ilyen.

Hot!

Gesztesi Károlyt nem hagyják békében kiszenvedni: itt a címlapon azt mondja, hogy Tenerifén akar meghalni. A cikkből kiderül, hogy óriási fordulat állt be az életében, és míg korábban pezsgőt ivott reggelente a teraszon, most a bibliáját olvasgatja ott, és egyre gyakrabban gondol a halálra. Ja, de, várjanak, „reggel rozéval kezdem a napot, vagy Dom Pérignon pezsgővel, amit még Zwack Pétertől kaptam ajándékba. Megtehetem, hiszen itthon úgy érzem magam, mint egy király”.

Egyebek: Lagzi Lajcsi testvére szerint rendőri túlkapás és hibák történtek a testvére ügyében, de a szánkat környékező görcsös ásítás miatt már lapozunk is. Borbás Mária 47 éves, és őt is felkérték egy szponzorált cikkre valami bőrmegújító kezelésről. Ebből azért kiderül, hogy szeret délután gyógyfürdőbe járni. Lapozunk, Szinetár Dóra testképzavaros volt mindig, de már nem, és szerencsére a haja is nő már vissza.

Csonka András „már most tart a nyugdíjasévektől”, pedig nem kéne neki, hiszen lassan úgyse lesz nyugdíjrendszer egyáltalán. Egyébként már elmúlt ötven, de a teste egy 31 évesé, legalábbis egy közelmúltbéli orvosi vizsgálat szerint. Fodor Zsóka nyitott egy új párkapcsolatra. Péter Srámek is. 

Na jó, idáig tudtunk várni a brékinggel: Király L. Norbert – az X-faktoros énekes, aki arról híres, hogy nem tud énekelni – feltöltette a felsőajkát. Tudják, ő korábban megműttette a fogsorát, póthajat rakatott, és egészen sok egyéb módszerrel alakult másmilyenné, mint volt. Természetesen itt is szerepel a beavatkozást végző orvos és klinika neve, de ennél sokkal érdekesebb, viszont nem reklám, a szakvéleménye.

„Az ívek eléggé ragaszkodnak Norbihoz, de sokat lehetett változtatni rajta. [...] A mostani feltöltés háromnegyed-egy évig tart, utána meg kell ismételni. Lehet, hogy később már nem is az ajkába kell töltenünk, hanem az orr és az ajak közti részre. Nem ajkat kell tölteni, hanem az arcot szükséges formálni ahhoz, hogy az ajak is változzon” - így a doktornő, aki még implantátummal dobná fel az énekes száját. Pedig így is öröm nézni, olyan szép csókos.

Story

 A címlapon: 

Szulák Andrea expárja Pikali Gerda barátnőjét szereti!

amit jó tudni; az ilyen hírek kedvelőinek örömére mi is szolgálunk egy hasonlóval: Lui Padre szomszédjának jóbarátja lassan egy éve nem adja vissza a jénaimat. Na de a cikk. Ebből kiderül, hogy Egykor Taxisofőr Gábor, aki Szulák Andrea volt élettársa, most Színésznő Juditot szereti, aki Pikali Gerda barátnője, és még Szulák Andrea is ismeri! Őrület!

Lagzi Lajcsi devalválódását mi sem jelzi jobban, minthogy a borítón már csak a jobb alsó sarokba fér oda a börtönélete, amely a lap szerint „álmatlanság, szorongás, félelmek, tehetetlenség”. Itt elegendő a cikk elejét idézni. „Börtön. Már a szó hallatán is végigfut az ember hátán a hideg. Vajon mit él át Lajcsi a rácsok mögött? A mulatós zenész benti napjairól szinte semmit sem tudhatunk” – hát oké.

Egy kétoldalas összeállításban Horgas Eszter fuvolista, Hungary’s Got Talent-zsűritag egykori férje esedezik Horgas bocsánatáért. A harag oka, hogy a férfi fűvel-fával csalta, megalázta és még meg is verte a nőt, így hát különösen ízléses dolog ennek teret engedni a magazinban. Mi is csak azért írunk róla, mert az illetőre így hivatkoznak: Somogyi István „táltos-rendező”.

Egyebek: Gáspár Laci a harmadik felesége mellett sokkal jobb fej lett, és már az előző kettő is megbízik benne. Schobert Larának udvarol egy nála egy évvel idősebb fiú. Pásztor Anna csillámos testápolóval bekenve várja második gyerekét, aki lány lesz.

Életvezetési tippek: „a vonzás hatalma a párkapcsolatokban” című anyagukban varázslási tippet közölnek. Ehhez kell egy gyertya (piros vagy fehér), víz, tűzálló tálka és egy kívánságlista. Az eljárás egyszerű: a gyertyát meg kell gyújtani, balra letenni a tűzálló tálat, jobbra meg a vizet. A kívánságlistát gyújtsuk fel a gyertyával, és dobjuk a bödönbe; ha hamuvá égett, öntsük fel vízzel, és „tudatosítsa magában, hogy az, amit elképzelt, már beteljesült”. Hogy az így létrehozott koszos vízzel mit kezdjünk, azt nem részletezik, pedig fontos lenne, biztos nem szabad kiönteni. Mindegy, azzal járnak a legjobban, ha mindenféle hülyeség helyett csak elképzelik, hogy az álmaik valóra váltak.

Best

  • Havas Henriknek két hónapja gyomorvérzése volt, majdnem meghalt. Mentő vitte kórházba, kiderült, hogy a hátfájására szedett gyógyszerek hatottak rá rosszul.
  • Király Viktorról már mindenki elhiszi, hogy világsztár lesz, itt volt az ideje.
  • Csepregi Éva nem tud ellenállni a sütőtöknek.
  • Ördög Nóra elment Afrikába, részt vett a UNICEF tetanuszellenes munkájában, és visszajött.
  • Cserhalmi György sok unokát akar még, ez valószínűleg nem rajta múlik.