IMG 0530

Lagzi Lajcsi végre találkozott a gyerekeivel

2015.10.30. 07:27

Letartóztatása óta először talákozott gyerekeivel Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi.  A mulatós zenészt szerdán a Székesfehévári börtönben látogatta meg családja, írja a Bors.

Lajcsi korábban nem szerette volna, hogy a gyerekei megviselt állapotban lássák, de amióta megtiltották nekik a telefonos kapcsolattartást, beletörődött, hogy nincs más lehetőség a számukra. A gyerekek is boldogok voltak, hogy találkozhattak az apjukkal. Az intézet is nagyon segítőkész volt, egy normális tárgyalóban, rá­csok nélkül tölthettek el egy teljes órát édesapjukkal. A találkozást a büntetés-végrehajtás részéről egy kirendelt pszichológus felügyelte, és egy felnőtt kísérő is velük ment, mivel az édesanyjuk, Lajcsi felesége, Boglárka nem látogathatja őt. Ezenkívül egy őr volt jelen még

– mondta a lapnak egy informátor.

A lapnak a találkozót Lagzi Lajcsi ügyvédje is megerősítette és azt is elmondta, hogy fellebbeznek a zenész előzetes meghosszabbításáról szóló bírói döntésről.

Lagzi Lajcsit, feleségét és tatai apartmanházának gondnokát szeptember 24-én helyezeték előzetes letartóztatásba, mert a gyanú szerint évekig lopták a gázt, az áramot és a vizet. A bíróság a nőt október 2-án szabadlábra helyezte, a zenész és harmadik társuk előzetes letartóztatását viszont január 24-ig meghosszabbította.