3

A szemünk előtt áll össze az új legmenőbb celebtársaság

vik
2015.12.01. 16:03

Taylor Swift cukimuki, állandóan tökéletes külsőségeket mutató, kiterjedt baráti köréről már sokat írtunk. Kedves emberek, csodás alakkal és élettel, legtöbbjük modell, az énekesnő legjobb barátnője pedig konkrétan a hasonmása. Így éli tehát egy átlag celebnő az életét a kis barátaival.

Van azonban egy másik baráti társaság, ami lehet, hogy még náluk is érdekesebbeknek bizonyul.

Ez pedig Adele, Jennifer Lawrence és Amy Schumer hármasa.

Összeszedtük, szerintünk miért szerethetőbbek és szórakoztatóbbak ők Taylor Swift bandájánál, annak ellenére, hogy nem modellek, nem tökéletes az alakjuk, és a macskájukról sem posztolnak képeket percenként az Instagramjukra. (Pedig az, lássuk be, további húzóerő lenne). A lényeg, hogy ők hárman, amellett, hogy híresen jó barátnők, baromi jók abban, amit csinálnak, és sokan imádják őket.

Tehetség

Mindhárman karrierjük csúcsán vannak éppen: Adele Hellója a toplisták élén áll, Jennifer Lawrence az utóbbi időben az Éhezők viadala utolsó része körüli felhajtásban vesz részt, Amy Schumer pedig komikaként mutatja meg, mennyire jópofa csaj is ő, ezzel a tehetségével pedig már több díjat is elvitt idén, többek között a Critics' Choice-ról és az Emmy díjátadóról is. Az már csak hab a tortán, hogy az utóbbi két híresség azzal készül megpecsételni életre szóló barátságát, hogy közös filmet terveznek, amiben testvéreket alakítanak majd, és minden bizonnyal Bette Midler lesz az anyjuk. Ahogy ezzel már kapcsolatban említettük is, ha ez a film tényleg elkészül, mi megelőlegezzük nekik a világ összes filmes díját.

GQ-Amy-Schumer-Star-Wars-cover-preen-620x843
Fotó: GQ Magazin

Humor

Jennifer Lawrence-ről már régóta tudjuk, hogy vicces és laza nő, több ízben bizonyította. Humorral kezeli általában azt is, amikor kikent-kifent állapotában, pazarul felöltözve, több száz ember előtt esik hasra. Ez történt vele a két évvel ezelőtti Oscar gálán. Aztán a következőn is. Ja, meg persze idén, az Éhezők viadala premierjén. Mindhárom esetet kellő bájjal és humorérzékkel kezelte. És a legtetszetősebb ebben a viselkedésben, hogy sosem játssza a végzet asszonyát, vállaltan hebrencs, olyan, amilyennek 25 évesen lennie kell. Ha így marad, mi akkor is imádni fogjuk. Vagy pont azért.

Adele is vicces, bár ez róla tényleg nem látszik elsőre. Sokáig azt hihették róla az emberek, hogy szomorkás, mély érzelmű dalai teljes személyiségét tükrözik, azonban az énekesnő azóta bizonyította az ellenkezőjét.

Bevállalta például, hogy egy átverős műsor kedvéért több Adele-imitátor között ő lesz az egyik, vagyis a saját maga hasonmása. Kicsit átalakították az orrát és az állát, így csak amikor elkezdett énekelni, akkor vált némiképp gyanússá, hogy az igazi Adele van a maszk mögött.  

Legutóbb Jimmy Fallon Tonight Show-jában csatlakozott Fallonhoz és a The Roots-hoz, amiben közösen előadták Adele Hello-ját, instrumentális verzióban. Ami azt illeti, elég jóra sikeredett a cucc. De ha csak a nagyobb interjúit olvassák, abból is kiderül, milyen színes, és alapvetően vidám személyiség.

Adele joins Jimmy and The Roots in the Tonight Show Music Room to perform "Hello" with classroom instruments.

Szerző: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon2015. november 24.

És hát ott van még a harmadik öribarinő, Amy Schumer, akiről nem is lehet mást mondani, mint azt, hogy nagyon vicces, természetes, és nem véletlenül barátnője Jennifer Lawrence-nek, ugyanis ő is képes eltaknyolni a vörös szőnyeg kellős közepén, amire utána ő sem sírógörccsel reagál.

Szóval, végre született erre a Földre egy olyan celebnő, aki olyan, mint egy normális ember, aki nem a melleivel vagy a hosszú combjaival próbál virítani és megmutatni, hogy mire képes. Ezt Instagramja is hűen tükrözi, az élete olyan pillanatait osztja meg a világgal, amik akár az ön életének pillanatai is lehetnének. És ekkor jön a képbe a

Szerénység.

Míg Amy Schumer az általa posztolt képekben megmutatja, mennyire nem a külsőségekre hajt, és hogy nem a nagyzolás élete legfontosabb jellemzője, addig Adele-nek ugyan igazán jólesik, hogy ennyien imádják, szerinte mégis Britney Spears és Beyoncé Knowles a két igazi királynő. Ezt a kijelentését Britney Spears stílusosan meg is köszönte. Jennifer Lawrence pedig, amikor az egyik Éhezők viadala bemutató során a fotósok megkérdezték tőle, hogy nézhet ki ilyen jól, azt választolta, hogy „csak négy és fél óra, néhány száz dollár és profi stáb kérdése”.

jennifer-lawrence.png

Önirónia

Mint ahogy a fentiekben említettük, ezek hárman nem arról híresek, hogy a tökéletességüket demonstrálva jutottak karrierjük csúcsára. Sikerül fenntartaniuk azt a képet, hogy allűrök és folyamatos fogyókúra nélkül élnek, olyan természetesek, mint egy átlagos nő, persze attól az apró körülménytől eltekintve, hogy gazdagok és nagyon híresek. Viszont nemcsak, hogy ezt a tényt nem dörgölik folyamatosan az orrunk alá, öniróniával is tetézik szerethetőségüket.

Például, amikor Jennifer Lawrence beismerte, hogy hónaljpuncija van , vagy azon szórakozott, hogy lassan visszanő a szűzhártyája . Adele pedig simán virított a reggeli bőrfiatalító arcmaszkjában, nem foglalkozva azzal, hogy éppen „nem szép”. Amy Schumer pedig… hát, csak ennyit mondunk:  

#bidet

A photo posted by @amyschumer on