Kendall Jenner talán pasijáról derült ki, hogy egy kicsit büdi. Jenner a családi valóságshow-ban vallotta be, hogy azért nem bánná, ha Harry Styles többet fürdene, csak egy kicsit. 

Megkértem, hogy zuhanyozzon többet, és megmondtam neki, hogy egy kis dezodor sosem árt. 

– javasolta Jenner. Jó, hát a natúr megoldásokkal semmi gond sincsen, van, aki nem bírja a dezodorokat, inkább a környezete szenvedi meg a szagokat. Harry Styles meg állítólag az őrületbe kergeti a nőjét (?). Kompromisszum kéne ide, hogy Styles komolyabban vegye a higiéniát.

Mielőtt végigvennénk a Hollywood notórius nemfürdőit, plusz egy kis update Kendall Jenner és Harry Styles kapcsolatáról. Állítólag nem úgy alakul a dolog, ahogy a nagy könyvben meg van írva. A Daily Mail azt írja, hogy Styles

bedobta a maradjunk csak barátok kártyát. A szólókarrierjére akar fókuszálni.

Szóval nem Harry Styles az egyetlen, aki megveti az izzadásgátlókat. Korábban Leonardo DiCaprióról lehetett hallani, hogy annyira védi a Földet, hogy hanyagolja az ilyesmit. Az egyik nője a sok közül kibeszélte, hogy nem a zuhanyzás a legfőbb erénye. Ez azóta vagy változott, vagy nem. A lényeg, hogy továbbra is foggal-körömmel óvja a bolygót

De van jobb! Állítólag Matthew McConaughey 20 éve nem nyúlt dezodorhoz. Ezt ő mondta, nem szereti, és kész. Van ilyen. A Bolondok aranya forgatásán elvileg Kate Hudson könyörgött neki, hogy változtasson a szokásain. Túl sok volt a félmeztelen jelenet. Így van ezzel Bradley Cooper is, aki szintén bevallotta, hogy nem dezodor-rajongó. Mondjuk simán el tudjuk képzelni, hogy neki nincs is szüksége rá. 

Végül jöjjön Robert Pattinson, aki egy interjúban fejtette ki, hogy a hajnak egyszerűen az a funkciója, hogy a fején lógjon, és nem az, hogy megmossa. Oké, izé, jogos.