Viszonylag rég hallottunk és írtunk Duggarékről, akik annak idején még a TLC-n mutatták meg, milyen egy 19 gyerekes családban élni, ahol egyébként mindenkinek J betűvel kezdődik a neve. Utóbbi információ mellékes, inkább arról híresek, hogy szuperkonzervatív keresztény közösségben élnek. Na meg a botrányról, amit a legidősebb fiúnak, Josh Duggarnek köszönhetnek.

Duggar ugyanis szexfüggő, kiderült, hogy tinédzserként molesztálta a húgait, és kétszer volt egy prostituálttal.

Az ügy kirobbanása után azonnal levették a realityt a műsorról, Josh Duggar pedig ment is a rehabra, hogy megszabaduljon a bűnös gondolataitól, március elején viszont hazatért. Mindeközben a pornós, mellékállásban prostituált Danica Dillon kitálalt, és részletesen elmondta, hogyan zajlott a kalandja Duggarrel.

Állítása szerint egy privát tánccal kezdődött minden, amit a 28 éves celeb egy sztripklubban rendelt meg tőle 600 dollárért (168 ezer forint). Hamar kiderült, hogy Dilonnak egy igazi rajongóval akadt dolga, aki él-hal a filmjeiért. Az üzlet megköttetett, Duggar szobára vitte a pornóst, éjszakánként 1500 dollárért (421 ezer forint). A szex elvileg kifejezetten durvára sikerült, Danica Dillon még az In Touch magazinnak mondta el, hogy traumatikus élmény volt számára az együttlét. 

De Josh Duggar szingli, nem?

Á, dehogy. Nem mintha ez olyan durva lenne, a kurvázás meg bűn, csak éppen Duggarék egészen más értékek szerint élnek. Szigorúan fogják a gyerekeket, nincs kísérletezés, túlzott ismerkedés a másik nemmel. Az esküvő előtt a kézfogáson kívül nincs semmi fogdosás, puszi. Josh Duggar Anna Duggar személyében találta meg élete párját, aki 27 éves koráig négy gyereket szült a férjének. A pornós incidensig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben, Duggar tényleg mintaapa, és a misszionárius a legnagyobb kedvence. Erre tessék, kiderült, hogy nem minden Duggarnek ugyanolyan. A legidősebb fiú afférja hamar végigpörgött az interneten. A család összetört, jött a rehab. Ősszel bevonult, hogy megszabaduljon a pornótól. 

Josh Duggar március 10-én távozott gyógyultan, de egyes források szerint nem fogadták kitörő örömmel. Az unokatestvér, Amy Duggar azt mondja, félnek tőle, az egykori molesztálás miatt féltik tőle a gyerekeket. 

Már semmi sem lesz a régi. Akad olyan a családban, aki nem viszi Josh közelébe a gyerekét. Miért is vinné azok után, amit művelt?

Egyelőre nem tudni, hogy a felesége, Anna Duggar hogyan viseli a történteket, annyi biztos, hogy a képernyőre nem térnek vissza. Jelenleg a testvérek, Jill és Jessa Duggar realityje fut a csatornán. Azonban Josh Duggar tévészereplés nélkül sem marad távol. A külföldi lapok úgy tudják, hogy előadásokat fog tartani Amerikában, a turnéval komoly pénzt akar keresni. 

Ha ez még nem volna elég, arról pletykálnak, hogy az elmúlt év eseményei rendesen felborították a család tökéletes egyensúlyát. Állítólag van olyan testvér, aki tudomást sem akar venni Josh Duggar visszatéréséről. Noha apuka szerint a fia abszolút meggyógyult. A hab a tortán, hogy az In Touch lehozta, hogy a szülők, Michelle és Jim Bob válni készülnek. Mondjuk azért ezt még ne vegyük készpénznek, a műsoruk alapján sok mindent elhinnénk, csak ezt nem.