11150625 67dca6d6f25992fbe6d12c1a4508348d wm

Vujity Tvrtko üzent a jelenlegi TV2-s vezetőknek

MJ
2016.04.01. 19:11 Módosítva: 2016.04.01. 20:06

Miután április elsején többen is távoztak a TV2-től – a Comment:com információi szerint kirúgták őket, és nem közös megegyezéssel távoztak – a február végén a csatornától kirúgott Vujity Tvrtko is kiírta gondolataid Facebook-oldalára:

Amikor már kirúgtad az utolsó embert, amikor megaláztad mindazokat, akik a várat hosszú idő alatt, rengeteg munkával felépítették, akkor egyszer csak teljesen egyedül maradsz majd és rá fogsz döbbenni: a múlt pénzzel és hatalommal nem megvehető, te pedig soha nem leszel TV2-s. Bármi áll is a névjegykártyádon... te, soha!

– mindezeket feltételezhetően a TV2 jelenlegi hírigazgatójának, Kökény-Szalai Viviennek üzente.

Amióta Andy Vajnáé lett a csatorna, és amióta Szalai Vivien lett a hírigazgató, hatalmas a mozgolódás a kereskedelmi csatorna körül. A Mokka műsorvezetőjét, Vujity Tvrtkót február végén rúgták ki, helyére pedig  Szebeni Istvánt ültették be.  Később kiderült, hogy a Tényektől is távozik Azurák Csaba , akinek helyét az  RTL-től átigazoló Gönczi Gábor  veszi át áprilistól, majd a TV2 közelményt adott ki, miszerint felélesztik a Napló c. műsort, aminek az élére Várkonyi Andreát teszik, aki így Azurákhoz hasonlóan szintén otthagyja a Tényeket. Az elmúlt egy hónapban pedig  többen is felálltak és maguktól hagyták ott a TV2-t, így például Friderikusz Sándor. Április elsején többek között Kárász Róbert, Dudás Ádám és Zöldhegyi Katalin távozott a csatornától, állítólag közös megegyezéssel, más információk szerint Kárászt viszont kirúgták.