A Hal a tortán - A küldetés tovább dübörög. Korábban már megírtuk, hogy a TV2 celebes, főzős, vendégvárós műsora olyan, mintha keresztezték volna a Játék határok nélküllel, és ez továbbra is megállja a helyét. Sőt! Még plusz hozadéka is lett a főzőpárbajnak: felrobbant a szóviccerőmű. 

A héten Kulcsár Edina, Zsidró Tamás, Schobert Norbert, a Sztárban Sztár című műsorban is szerepelt Péter Srámek és Csobot Adél vendégelik meg egymást. Elsőként a mester- és celebfodrász Zsidró Tamás indította a hetet. Kovács Lázár (aki Lorenzo Lamas dublőre is lehetne) olyan nehezítő feladatain hamar érdemes túllendülni, mint hogy a házigazdának először egy hordóban kellett főzőcskéznie, aztán meg egy pattogós labdán ülve kellett nem elcsesznie a sajtmártást, vagy mit.

De pár bohókás nyelvbotlást örömmel osztunk meg.

Tomi, adjá' má' egy FORRÁSZollót, és mondjad a feladatokat

– szólt Kovács Lázár, miután felpróbálta a hordót.

Az az igazság, hogy próbáltam esélyt LANTOLGATNI...

– mondta a volt szépségkirálynő és az Aktív műsorvezetője, Kulcsár Edina, amikor fejben felmérte a vetélytársak főzőképességét.

A túlméretezett pattogós labdán panna cottát készítő Zsidró Tamás így faggatta a szakácsot:

- Mennyiségekről kérdezhetek?

- Persze.

- Hogy mennyiségeket mennyit tegyek bele?

Aztán beesteledett és megérkeztek a vendégek.

Schobert Norbert az aperitifnek kikészített citromos sorbetekre mutatva annyit mondott:

Szorbet Norbert, nem igaz?

Előételnek pizza volt, amit további tészta követett. Vágott is egy arcot a szénhidrátbojkott magyarországi helytartója.

A koccintásokból ítélve egy-két pálinka azért lecsúszhatott, ennek köszönhetően Schobert is bevallotta, hogy kicsiként Mózsinak becézte a nagymamája, mert nem volt pénzük babakocsira, így mózeskosárban vitték mindenhova. Ennyit a nagy brékingekről. A vacsora után elszabadult a nappaliban a retro diszkó, ahol DJ Zsidró pakolta a korongokat. Mindenki megnyugodhat,

felcsendült a Santa Maria.

A buli végeztével már csak értékelni kellett, amit Zsidró Tamás így jelzett:

A szemembe kell pontoznotok.

Szemléltetném:

Eztán már csak Schobert Norbi végszavazta az estét:

Azért adok 5 pontot, mert 96-ban a siker kapujában te vágtad a hajamat. Másrészt meg ez egy nagyon jó buli volt, nem kell mindig zabálni.