Mivel a hét legfontosabb celebeseménye a Playboy Man of the Year nevű gála volt, a heti trendben most a csütörtök este legszebb nőire és legjobb ruháira tekintünk vissza. Jó hír: ezúttal volt hat olyan nő, aki nem csupafeketében volt – a feketét egy kicsit unjuk már ugyanis. Na de akkor nézzük a fotókat, hogy kiken akadt meg a szemünk a leginkább. Ki tetszik önnek a legjobban? Legalul már megy a szavazás, szóljon bele ön is!

Dér Heni

Dér Henin lepődtünk meg a legjobban, mert valahogy drasztikusan máshogy néz ki, mint amit megszoktunk tőle. Talán a sötét szemöldök és a rózsaszín rúzs hangsúlyosabb a szokásosnál, talán valami más teszi, a lényeg mindenesetre, hogy a ruha a Maison Marquise by Tóth Bori márkától van, és egyértelműen az öv a legkülönlegesebb részlet ebben a szettben. Dér Heni egyébként idén a Nagy Duettben is szerepel, szóval aki akarja, láthatja-hallhatja őt éppen a tévében is ebben a szezonban. Klikkeljen a képre, több fotót is láthat, és mindent nagyobb méretben!

Iszak Eszter

Na ez a kép pont csak úgy fért ide, hogy a lényeget le kellett vágni: Iszak Eszter egy borzasztó rövid szoknyát vállalt be, elképesztően hosszú lábai vannak ebben halvány színekkel operáló összeállításban. A sziluett egyszerűen szuper, amiért kevésbé rajongunk, az a frizura, de lehet, hogy csak nekünk antipatikus ez a középen hátrafogott, oldalt lelógó fazon.

Nagy Adrienn

Nagy Adrienn is olyan halvány kiegészítőket választott, mint Iszak Eszter, de nála a ruha hófehér. Kattintgasson továbbra is a fotókra, mert ez is egy miniruha, ráadásul ennek a szabása is izgalmas – ami mondjuk azt jelenti, hogy a Jóban rosszban színésznőjének remek alakjából most nem sokat látunk.  Ez a szett is 100%-ban a lábakról szól, amit persze nem panaszként mondunk.

Bálizs Anett

És nézzünk még valakit a Jóban rosszbanból, Bálizs Anettet, akit nem szoktunk túl gyakran emlegetni a Velveten, de mondjuk ha gyakrabban járna ilyen eseményekre ilyen fantasztikusan dögös ruhákban, akkor ez valószínűleg azonnal megváltozna. Bálizs Anett nem cifrázta túl, nincs semmi erőltetett vagy különösebben eredeti ebben az összeállításban, de úgy jó ez, ahogy van, jól áll neki. Mondjuk a piros ruhához az ő kezében néz ki a legkevésbé előnyösen a halványrózsaszín retikül, de legalább a cipővel harmonizál.

Wolf Kati

Wolf Katiról a dominaszerkó eléggé a retinánkba égett tavaly, hát most itt egy sokkal kevésbé sokkoló összeállítás a dívásabb fajtából. Az énekesnő ezúttal szürkébe öltözött, szürke táskával, szürke cipővel – a legkülönösebb ebben a ruhában ez a vállról induló rátét. Meg persze sikerült úgy fotóznunk, hogy a dekoltázsba is bele lehet látni egy kicsit, amint nyilván ön is látja, a ruha alatti csipke is szürke!

Danics Dóra

Ki volt a legszebb?

És még egy x-faktoros énekesnő van hátra, Danics Dóra, aki egy hasvillantós szettel ajándékozott meg minket. Ez az elképesztően jó színekből és virágmintákból álló felső ott végződik, ahol az ember a legkevésbé számít rá – és pont ez a jó benne.

A szoknyának is szuper az alakja, jópofa az anyaga, baromi menők benne a színes, szerpentinszerű csíkok, de ez is ott végződik, ahol az ember a legkevésbé számít rá – és pont ez az egyetlen benne, amiért kevésbé lelkesedünk. Nem lenne menőbb, ha földig érne? Vagy méginkább ha egy kicsit rövidebb lenne? De persze így is simán a legjobbak között a helye Danics Dórának – ő lett az ön kedvence? Itt az ideje, hogy kattintson egyet a szavazógépben!