Wolf Kati mint Wolf Kati soha nem szokott vetkőzni, de mint Lady Gaga előadott egy számot a Sztárban sztár vasárnapi adása során dominaszerkóra vetkőzve. A fenti videón is látható produkciót a zsűri pontözönnel díjazta, de nekünk azért maradtak még kérdéseink. Ezeket a biztonság kedvéért magának Wolf Katinak tettük fel, aki a műsor utáni hétfő reggel már kezdte is a készülést a következő adásra a dalszöveg tanulásával.

Mennyi idő kell egy-egy ilyen szám betanulásához? Azért az egész hét csak nem megy rá?

De, ez effektíve egy hét. Kidolgozom a belem, hogy jók legyenek a dalok, és nekem akkor különösen húzós, ha tánc is van benne. Az első adásban Oroszlán Szonját alakítottam, és akkor több időnk volt, nem csak egy hétre előre derült ki, hogy mi a feladat. Kértem is, hogy a táncot kezdjük el előbb, mert ahhoz, hogy azt úgy begyakorolja az ember, hogy előadás közben ne kelljen gondolkodni rajta és tudjon figyelni az énekre, sok idő kell. Leborulok a musicalszínészek előtt, mert egyszerre énekelni és táncolni nagyon nehéz.

Saját produkcióhoz voltál már ilyen szexi fellépőruhában, mint a most vasárnap látott kosztüm?

Nem. Ennek ez a műsor a helye, ez benne a legjobb: amit én, mint Wolf Kati kétgyerekes anyuka és énekesnő soha nem fogok felvenni a színpadon, azt itt simán. Ezt előre le is beszéltem a gyerekekkel otthon, mert ez volt a legnagyobb parám, hogy mi lesz, ha meglátják, hogy anya egyszer csak ott áll dominaszerkóban, rettentően kifestve. A gyerekeim is nézik a műsort ugyanis, ezért előre megpróbáltam elmagyarázni, hogy akit látni fognak, az nem anya, hanem egy néni, akit még nem láttak, csak hallották a dalait.

Az alakodból is jóval több látszódott most, mint szokott. Diétázol, sportolsz, mit csinálsz, hogy így nézz ki?

Dehogy diétázom, hanem éppen, hogy küzdök, hogy egy-két kiló feljöjjön. Ma már hála Istennek elfogadott, ha valaki duci, és nem lehet leírni, hogy milyen kövér, mert ő úgy jó, kereken. Azt viszont le lehet írni, hogy milyen vékony, „ötven kiló vasággyal, hogy néz már ki”. Én pont úgy szenvedek, hogy feljöjjön két kiló, mint akin van egy kis plusz és szenved, hogy leadja. Rosszul esik, ha ezért kritizálnak. Én eszem rendesen reggelit, ebédet, vacsorát, főzök-sütök, és a somlói galuska nem látszik meg.

Pedig lenne rajtam hely, ahova elképzelem, hogy milyen jó lenne, hogy feljönne rám egy-két kiló, de ez nem megy, főleg nem egy ilyen húzós műsor alatt. Arra nyilván figyelek, hogy ne löttyedjek el, de sose lesz olyan karom, vállam vagy mellem, amilyet szeretnék. Amilyen alkatom van, az inkább felöltözve jó, levetkőzve kevésbé. Kocogni és tornázni szoktam egyébként, csak most, hogy megy a Sztárban sztár, nincs rá időm.