Sebestyén Balázs nem csak a Hír TV-ben, de D. Tóth Kriszta autózós beszélgetős műsorában is járt, ahol szinte ugyanazokat mondta el, amiket Veiszer Alindának is. Szó esett a Z+-os időkről, amikor a műsorvezető még csak húszéves volt, és utólag nyilván sokmindent megbánt. De szó esett olyan későbbi katasztrófákról is, mint a pár évvel ezelőtti Vundersőn és zuperszexiről, amit Sebestyén is katasztrófaként emlegetett.

Az egyébként egészen szórakoztató beszélgetés végén D. Tóth Kriszta kérdésére, hogy mi lesz Sebestyén egyik jelenlegi munkahelyével, a Class FM-mel, ami Simicska Lajos tulajdona, és aminek már csak idén novemberig van frekvenciája, Sebestyén Balázs a következőt válaszolta:

Én oda megyek, ahol nem kell politikával foglalkozni, ahol ki tudunk maradni a politikából, és ahol nem mondják meg, hogy mivel kell foglalkozni. Ez a rádió ilyen volt, bármit is sütöttek ránk, hogy miért foglalkozunk ezzel vagy azzal.

Ezek után hozta szóba D. Tóth Kriszta azt, hogy az egyik reggeli adásban volt egy poén Andy Vajnáról, és azt kérdezte a műsorvezetőtől, hogy ezt a poént vajon a G-nap előtt is kimondták-e volna.

Bárkivel kimondtuk volna, persze. Andy Vajnával elég hosszú ideje humorizálunk. Egyébként én ismerem az Andyt, és tök jóban vagyunk, ő ezen röhög. Meg egyébként egy jófej pali, aki ezt vágja.

Majd kifejtette jobban is:

Ha elindul az öncenzúra, hogy nem merek röhögni, vagy nem merek kimondani dolgokat, akkor az egészet megette a fene. Oda jutottunk ebben az országban, hogy ilyenkor odajönnek, hogy "nagyon bátor vagy, hogy ezt kimondtad". Ez nagyon szomorú dolog, mert az emberekben elindult egy öncenzúra, hogy ne mondjam ki, nehogy bajom legyen. A szüleink és a nagyszüleink ebben a rendszerben éltek. Az nem egy jó dolog, hogy öncenzúra van az emberekben, hogy ki ne mondd, mert baj lesz. Miért ne mondhatnánk ki? Igenis ki kell mondani! És ha a fiatalokban, az alattunk lévő generációban ez a fajta, félelmen alapuló kommunikáció indul el, az szörnyű. Miért ne lehetne bármiből úgy humort csinálni, hogy abban nem sérül senki?