Arról ír a Blikk, hogy Várkonyi Andreát nagyon megviselte, amikor bejelentették, hogy nem ő, hanem Marsi Hollywood Anikó lesz a TV2 főműsoridős híradójának női hírolvasója.

A lap állítja, hogy Várkonyi maga is ebből a bejelentésből tudta meg, hogy már azelőtt átveszik a helyét, hogy újraindulna a Napló című műsor, amelyben ezek után dolgozni fog, és ettől nagyon elkeseredett. (Arról még nem is lehet tudni, mikor indul egyáltalán - szerkesztőség a felmondások miatt nincs, úgyhogy májusról legalább őszig csúszik.)

A Tényeket 2002 óta vezette, úgyhogy hosszú idő után marad műsor nélkül. Talán a megfelelő helyeken is érzik, hogy mennyire kellemetlen valamit így rendezni (már ha igaz): a lap szerint

a XXI. század normáinak megfelelően, a közösségi oldalakat felhasználva jelentette be a csatorna a hét elején, hogy kit szándékozik beültetni a műsorvezetői székbe Gönczi Gábor mellé. 

A TV2-nél az utóbbi hónapokban óriási volt a jövés-menés, amit a jólértesültek a bulvárból importált hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien számlájára írnak. Van, akit kirúgtak, van, aki felmondott, a hiányzó létszámot pedig sztárigazolásokkal töltik fel - például az RTL Klubtól elszerződött Gönczi Gáborral, a hazahozott Marsi Anikóval - , mások új pozíciókat kapnak. Így például a korábban elszánt migránsvadászként tündöklő Váczi Gergely, aki már híradót vezet.