A Viasat3 meztelen társkeresője, az Ádám keresi Évát továbbra is hozza azt, amit tud – meztelen emberek fekszenek a homokban egymás mellett, és közben próbálják felszedni egymást.

A második rész végére két férfival egyedül maradt Kloéhoz beküldték még Mátét is, akiről annyit tudhattunk meg azon túl, hogy egészen bunkónak tűnik, hogy amatőr szinten(!) focizik, és a vendéglátásban szeretne munkát találni, egyelőre kevés sikerrel.

Máté érkezése leginkább Bencét akasztotta ki, aki meg is osztotta ezt vele:

Úgy gondolom, hogy ez a stílus, amit te most behoztál, ebből egy kicsit azért visszább kéne fogni. Ez részben kritika, részben jótanács. Ha hosszabb távon akarsz maradni a szigeten, javaslom neked, hogy vegyél vissza.

Az Olaszországban DJ-ként üzemelő Kloét gyorsan választás elé is állították, hogy eldöntse, a három férfi, Bence, John Patrick és Máté közül kivel menjen a szerelem szigetére(...). A lány nehéz helyzetbe került, mert látszólag egyik pasi sem mozgatta meg, de sikerült döntenie, és Bencét választotta, gondolom mert egyedül vele tudott összetett mondatokban beszélgetni, és így kibírni 24 órát kettesben. Végül külön távoztak a szigetről, szóval ezek ketten sajni nem találtak egymásra.

Eközben a lakatlan szigeten maradt Mátéhoz és John Patrickhoz két új lány, Petra és Niki érkezett. Utóbbi szakácsként dolgozik, Petra pedig 

a felnőttfilmezés világában keresi a helyét,

és mint mondta,

nehezére esik nem szexszel indítani kapcsolatait.

Petra, aki egy kicsit túltolta a kék szemfestéket, a többieknek először inkább bébiszitterként mutatkozott be, nem akart rögtön azzal indítani, hogy pornózik. Azt viszont elmondta zuhanyzás közben John Patricknak, hogy 

próbál buddhista tanok szerint élni, de nem a tradicionális vonalat követi, hanem a zen buddhista vonalat.

John Patricknak ez és Petra segge is nagyon megtetszhetett, mert amikor a lány másnap este mindenki előtt bevallotta, hogy pornózik, a srác olyan komoly sokkot kapott, mintha már legalább három éve együtt élnének, de legalábbis lenne egy közös gyerekük.

Számomra elég sok, ha valaki felnőttfilmezik. Szerintem mindig van másik lehetőség, hogy valaki pénzt keressen, ezt a legaljának tartom. Konzervatívabb típusú ember vagyok, nekem ez nem fér bele

– mondta John Patrick, akitől pár mondattal korábban egyébként azt is megtudhattuk, hogy ezidáig legalább 150 nője volt.

A következő – remélhetőleg izgalmasabb adásban – további drámák várhatóak, nagyon úgy néz ki, hogy John Patrick a sokk miatt feladja a versenyt, de nem baj, mert úgyis jön helyette három másik ember.