Nem is értjük, nekünk hogy nem tűnt fel ezidáig az a teljesen nyilvánvaló tény, hogy Beyoncé Knowles-nak klónjai vannak. Ha nem is több, egy biztosan. Kétségbeejtő belegondolni, hogy hány olyan interjút és koncertet láthattunk eddig az énekesnőről, amely elejétől a végéig abban a tudatban tartott, hogy akit nézünk, az nem más, mint Beyoncé. 

Pedig nem!

Legalábbis néhány elvakult Beyoncé-klón-hívő ember szerint, akik az alábbi megdönthetetlen bizonyítékokkal támasztják alá elméletüket.

Itt van ez a fotó. A Facebook-ra úgy került ki, hogy ha jól megfigyeljük a baloldalon lévő Beyoncét (aki nyilvánvalóan ő maga), észrevehetjük azokat a szembetűnő különbségeket, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy 

a jobboldalon lévő Beyoncé EGY KLÓN. 

Kell ennél meggyőzőbb bizonyíték?

Akkor itt van. Létezik egy 2011-es felvétel, amelyen úgy fest, mintha Beyoncé csak egy párnával lenne terhes, nem pedig lányával, akit 2012-ben valahogy mégis a világra hozott. Az utóbbi tény sajnos nem mindenkit győz meg arról, hogy egy nő akkor is le tud ülni, ha éppen gyereket vár, ilyenkor pedig jönnek az összeesküvés-elméletek és az olyasféle kinyilatkoztatások, miszerint ezen a videón is kétség kívül Beyoncé klónja látható. 

A 2016-os, 50. Super Bowl-on pedig MAJDNEM elesett. Márpedig, ahogy a klónhívők mondják, Beyoncé Knowles nem kétballábas, így soha nem botlik meg csak úgy. Mi következik ebből? Pontosan. Klón volt a botlós is. 

Amennyiben önnek is furcsa látvány az énekesnő dülöngélése egy kosárlabdameccsen, és nem talál rá elfogadható magyarázatot (például, hogy átkozottul unja), akkor folyamodjon az eddigihez. Fölösleges elismételnünk, már úgyis mindenki tudja. 

Beyoncé Knowles-ból tehát több van. Érthető ez, elvégre nem lehet valaki jó anya, feleség, popsztár és biznisz-mogul egyszerre. Valahogy meg kellett ezt oldani, és hát... most komolyan. Van jobb ötlete? 

Ha esetleg nem tud azonosulni a fenti elméletekkel, akkor önnek a sokak által vallott, ezzel ellentétes teória való, miszerint Beyoncét 2000-ben meggyilkolták, és a helyét egy reptilián, vagyis gyíkember vette át. Ez is éppoly logikusan hangzik, mint az előzőek. 

Ön mit gondol?