Még mindig van kraft a VIASAT3 pucér társkeresőjében. De tényleg, az Ádám keresi Évát című műsorban emberek képesek azon meglepődni, sőt, megrökönyödni, hogy valaki pornózik. Ennek a hisztinek van egy olyan olvasata, hogy a műsorban szereplő emberek a testiségtől totál eltekintve, a belső értékek alapján ítélik meg egymást. Különben elég hülyén nézne ki, hogy egy stáb, meg a képernyőkön keresztül az ország egy jelentős része előtt egy szál lőcsben hőbörög azon, hogy az egyik potenciális partner pornózik. Ezt Kloé is megerősítette.

Egyáltalán semmi szexi nincs abban, hogy tök pucéran kell állnod idegenekkel szemben.

Még úgy sem, hogy ők is meztelenek.

képmutatás > meztelenkedés

Kloé szerint ez a műsor nem a testiségről szól, ehhez képest mindenhol azt olvassa, hogy kinek mije mekkora, de nekik, ott a szigeten egyáltalán nem számítottak ezek a dolgok. 

SŐT!

Jobban elítélem azokat az embereket, akik ujjal mutogatnak ránk, hogy meztelenek vagyunk a tévében, közben nem veszi észre, hogy a 12 éves lánya már nem szűz, vagy drogozik, vagy hajnali 5-kor ér haza

– mondta Kloé. Az, hogy Sanyi és Máté kényszeresen testi kontaktust akart létesíteni vele, azaz mindenáron tapizni akarta, nem zavarta annyira, mint az, hogy senkivel sem tudott rendesen beszélgetni.

20 és 26 év közötti fiatalokkal voltam együtt, de egyikkel sem találtam meg a közös hangot. Anett valahol azt nyilatkozta, hogy nem jutottunk nagyon közös nevezőre. Hát hál' Istennek. Ha ennek az ellenkezője történt volna, akkor most azon gondolkodnék, hogy mit rontottam el

– mondta a DJ, majd kifejtette, mégis milyen topikok röpködtek a szigeten.

 
"Csak a tetkókról meg a műkörmökről tudtak beszélni. Máténak is 20 percig kellett magyaráznom egy egyszerű kérdést..."

Ahogy az az adásból is kiderült, végül Bencét választotta, hogy ruhában is randizzanak, de azt leszögeztük a beszélgetés során, hogy ez egy "ha nincs ló, jó a szamár is" eset volt. Ilyen formán semmi tétje nem volt az egésznek.

A műsorban a kalandot látta, de ha tényleg találkozott volna olyan palival, aki megfelel neki, akkor nem lett volna gond azzal, hogy ő már 10 éve Olaszországban él.

A távolság nem probléma. Több évig éltem távkapcsolatban egy világhírű zenésszel, szóval ha vele működött, akkor mással is.

A kíváncsiság mellett még az is hajtotta, hogy az állatvédelemre felhívja a figyelmet egy olyan műsorban, ahol a meztelen párkeresés a lényeg. Ő is tudja, hogy nem ment át az üzenet, de a kimaradt jelenetek bizonyítják, hogy legalább megpróbálta.