18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Éden Krisztián a paplan alatt maszatolt a pucér párkeresőben

2016.05.30. 23:06

Éden Krisztián úgy kellett a meztelenkedéssel feltupírozott élő tinderezős műsorba, mint egy falat kenyér. Az Éden Hotel második szériájának egyik, ha nem a legnagyobb figurájáról van szó, akinek úgy táncol a szemöldöke, mint Patrick Swayze a Dirty Dancingben. Itt egy hipnotikus archív felvétel a bugyinedvesítő arcmimikáról, a a kocsonyaként remegő gumiszemöldökről.

Akkor...

édenkrisz.gif
Fotó: Viasat3

és most.

ezgif.com-gif-maker (1).gif
Fotó: Viasat3

Krisztián már letett valamit az asztalra. És itt most nem a 8-as csavarkulcsra gondolok az autószerelő műhelyben, - mert az Éden Hotel után Amerikába ment, hogy autók bütyköléséből éljen - hanem arra, hogy a VIASAT3 korábbi műsorában is rohadt szórakoztató volt. Nem véletlenül jelent meg egy szál lógó pöcsben a csábítás szigetén... Megérkezett és máris ment a beszólogatás.

Te vagy itt az ügyeletes majom, hogy felmászol a fára?

– kérdezte Krisztián Bongit, amikor kiderült, hogy honnan van a kókuszdió. 

Jó, hát Trixinek nem jött be ez a stílus, pedig külalakra csillagos ötösre vizsgázott a fiú. Petunak még így, ezzel a NYERS odamondogatással együtt is okés volt a csávó.

Krisztián kapott egy levelet, döntenie kellett, hogy ki hagyja el a szigetet, de menten. Bongit küldte haza, mert a 2 pasi, 2 nő felállás már virsliparádé, így jobb, hogy egyedül maradt, mint a férfi. Bongi szétrobbanthatatlannak hitte Ivivel a kapcsolatát, csak ezzel nem számolt, hogy itt ez lesz. Sírt is a kamerába. 

Mivel egy ember kihullott ezért jön helyébe kettő, Reni és Jani. A parton sétálva a meztelenkedés mibenlétét boncolgatták.

Jani: Régen, ugye, mindenki így találkozott. 

Reni: Mint Ádám és Éva...

Hát ezért ez a műsor címe.

Reni rémesen be volt feszülve. Még az esti üvegezéskor sem tudott ellazulni. Pedig ott aztán  kiderült, hogy Ivi legextrémebb szexuális élménye az volt, amikor valami réten egy hangyabolyban hemperegve dugott az aktuális emberével. Másnap a két fiú kötelező jellegű fogadó órát tartott a függőágynál. Ennek egy tétje volt, hogy kiderüljön, melyik nőnek van igazán nagy szüksége egy komoly párkapcsolatra. Hát Reninek. Akinek meg azt kellett eldöntenie, hogy kivel menjen a szerelem szigetére. Jani nem nyilatkozott, ellenben Krisztián...

Ha Reni döntése én leszek, valószínűnek tartom, hogy az összes lány össze fog omlani, és azt se tartom kizártnak, hogy Petra ki fog úszni a szigetről.

Jani lett a kiválasztott, aki kicsit leitatta a lányt, hogy kötetlenebbül tudjanak beszélgetni. Ennél fényévekkel izgalmasabb volt a csábítás partján zajlott esemény, merthogy, meglepő fordulat: jött még egy fickó.

ezgif.com-video-to-gif (2).gif
Fotó: Viasat3

Krisztián azzal volt elfoglalva, hogy végre megtudja Petu polgári foglalkozását, amit a lány nem volt hajlandó elmondani. John Patrick is, hogy behisztizett azon, hogy a csaj pornózik. Kicsit a kaja is elterelte Krisztián figyelmét erről a témáról, de a legjobb gumicsont mégiscsak a szex bizonyult, mert Petu maga alá gyűrte a volt Éden Hotelest. Krisztián, mint úriember nem beszélt az esetről, de az még az adásból is kiderült, hogy a lány rendesen meglovagolta a srác arcát.

ezgif.com-video-to-gif (1).gif
Fotó: Viasat3

Erről ennyit.