A Viasat3 pucér párkeresőjének kapcsán beszélgettünk John Patrickkal. Tudják, ő az, aki azért adta fel az Ádám keresi Évát című műsort, mert nem tudott túllendülni a tényen, hogy Petu pornós. Na ezt a felnőttfilmes témakört veséztük ki, de igen részletesen.

A fiú besérülése lehet puszta hiszti, kis álszentség is, de ő megmagyarázza a kiborulást. Azt nem bírta elviselni, hogy a lány hazudott, és az elején nem mondta el neki. Nem is érti, hogy nem bukott ki belőle, hogy elmondja, mivel foglalkozik. Hisz ez alap, nem?

NEM???

 

Többször is átrágtuk ezt a témát, aztán a beszélgetésünk addig fajult, hogy végül kiderült, az is baj, hogy ez a szembesítés a jóízű falatozás előtt történt. Mert hát milyen ember beszélget a pornós múltjáról a gőzölgő pörkölt fölött? És John Patrick étvágya így költözött valami még a trópusinál is melegebb éghajlatra.

Tehát nem a pornózás ténye kavarta fel a fiú gyomrát, mert bevallása szerint több ismerőse is űzi ezt az ipart, itt a hazugsággal volt gond. John Patrick úgy gondolt Petura, mint potenciális partnerre. És akármennyire is bevállalós fazon, egy pornóssal párkapcsolatban élni neki már túl extrém.

Mivel sértődötten adta fel a játékot, így felmerült a kérdés, hogy megbánt-e bármit is. Nem, ő sem éli meg negatívumként, hogy kamerák kereszttüzében, több ember társaságában szellőztette a kopasz törzsőrmestert. Visszanézve az adásokat azt mondta, hogy épp a hízós időszakában sikerült bevállalnia ezt a műsort, pedig ennél ő azért vékonyabb gyerek. Jobb lett volna laposabb hassal kimenni a szigetre. Amit meg látni lehetett, azt úgyis látta mindenki, nem szégyenkezik a méretei miatt, örül neki, hogy nem súrolja a földet a pöcse, elég, ha álló helyzetben kettessel kezdődik.

Nyugodtan meg lehet kérdezni a régi barátnőket a méretekről.

Remek. Köszönjük, de nem élünk ezzel a lehetőséggel. Így is rengeteg képi dokumentáció van a családi ékszerről.

John Patricknak nagy élmény volt, hogy egyáltalán eljuthatott egy ilyen egzotikus helyre. Igaz, hogy egy szál pöcsben és mikroportban kellett flangálni egy stáb, plusz több pucér nő és hapsi társaságában, de akkor is. Még az sem árnyékolta be a felejthetetlen élményt, hogy

a hirtelen jött merevedéseket leplezve az óceánban kellett pancsolnia.

Amúgy túltette magát a Petun, már Németországban dolgozik ételfutárként, és van úgy, hogy a kellemes és hasznos összekapcsolódik: hívták már be buliba a meló végeztével.

Olyan ismerős ez a jelenet.

- Helló, meghoztam a pizzát.

- De mi kolbászosat kértünk.

- Azon tudok segíteni...

BANG!