Mivel Harry herceg már jó ideje szingli, így időről időre megy a találgatás, hogy vajon kivel jár most, vagy kivel járhatna, és ki lehetne az új brit hercegné.

A legújabb pletykák szerint ez a jelölt most épp Ellie Goulding énekesnő, akivel a herceget együtt látták Berkshire-ben egy lovaspóló versenyen még május végén. Szemtanúk szerint ezek ketten nagyon egymásra voltak hangolódva, sőt,

 
volt, aki olyan van fantáziálásokba is kezdett, hogy a herceg és az énekesnő egy takaró alatt megbújva meg is csókolták egymást.

Goulding és a herceg állítólag a verseny utáni bulin is együtt voltak, ahol megtiltották a fotók készítését, hogy így védjék az ott megjelenő celebeket.

Harry herceg és Ellie Goulding egyébként nem most találkoztak először – már 2014-ben, a herceg egyik versenyén közel kerültek egymáshoz, ami ez esetben az jelenti, hogy készült róluk egy közös fotó. 

Egy nagyon jól informált, de meg nem nevezett forrás szerint egyébként Harry herceg bár bevallottan szimpatizál Ellie Gouldinggal, nem lesz köztük semmi komolyabb Goulding celebsége miatt.

(forrás: Daily Mail / Sun