Harry herceg nemrég nyilatkozta, hogy egyszerűen képtelen normális kapcsolatot kialakítani egy nővel, mert amint kiszemel valakit, és vált vele nettó négy és fél mondatot, azzal a lendülettel rohamozzák meg a lányt az újságírók, telepakolják az arcával a pletykalapokat,

magyarul: zaklatják.

Aki pedig nem bírja a nyomást, nem sok eséllyel pályázik a jövőbeli hercegné-posztra, előbb fogja tehát felvenni a nyúlcipőt, és menekülni a minden irányba, amelyik nem Harry felé vezet.  

Ezen aggodalmát a 31 éves herceg egyébként masszív paranoiaként jellemezte, ugyanakkor egyáltalán nem keresgél maga mellé senkit görcsösen, de nem is sírná tele a párnáját szomorúságában, ha valakibe mégis belebotlana. Valaki olyanba, aki bírja a zaklatott celebéletet.

Elgondolkodtunk, kit ajánlanánk szívesen Harry hercegnek, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy belátja ő is, hogy egyiküket egyszer feleségül kell vennie, így végre mindenkinek jó lesz, és nem két exnő között kell lamentálnia állandóan.

Egyszer már eljátszottunk a gondolattal, hogy Harry herceg mellé Emma Watson lenne a legjobb választás, miközben egy csinos katonanő társaságában sem mutat rosszul. Azonban meglehet, hogy nem bánná azt sem, ha összehoznánk mondjuk 

Sophie Turnerrel

A Trónok harca Sansa Starkja tökéletes választás lenne Harry herceg jövendőbelijének. Miért? Azért, mert 

  • a húsz éves színésznő is angol, 
  • vörös hajú,
  • és igen mutatós. 

Gyakorlatilag a herceg női megfelelője. És lássuk be, sokkal valószínűbb forgatókönyv lenne ez annál, mint hogy Sophie Turner Natalie Dormerrel jöjjön össze

Vagy esetleg mit szólna Harry 

Kate Hudson-höz? 

Jó, jó, első hallásra kicsit abszurd gondolatnak tűnhet, de nem szabad elmennünk az alábbi tények mellett. A színésznőt mostanában elég gyakran hírbe hozzák a 23 éves Nick Jonasszal, akivel ugyan előfordulhat, hogy mégsincsenek együtt, így szabad préda lehet Harry herceg számára a következők miatt. 

  • ha Kate Hudsonnek esetleg mégis volt/van/lesz köze valaha egy 23 éves férfihoz, akkor simán van esélye Harrynek is, lévén, ő is fiatalabb nála, noha mindössze csak hat évvel. Reméljük, ez nem kizáró tényező a színésznőnél. 
  • Harry szállt már meg Goldie Hawn (Kate Hudson anyja) házában, így könnyedén felmérhette a terepet lehetséges anyósjelöltje és - rajta keresztül -  Hudson alapos lekáderezésével.  

Na, jó, térjünk vissza a vöröshajú-angol vonalra egy kicsit, és képzeljük el Harry herceg mellett a Galaxis őrzőiben Nebulát alakító, és a Doctor Who  (magyarul Ki vagy, Doki?) 11. dokija mellett szerepet kapott színésznőt, aki nem más, mint

Karen Gillan

Ő azért jutott eszünkbe, mert egyrészt megfelel a fentebb leírt kritériumoknak, másrészt

  • nagyjából félévvel ezelőtt Harry egy másik Doctor Who szereplővel, Jenna Colemannel randizgatott állítólag, tehát az is megeshet, hogy a sorozat iránti feltételezhető rajongásából fakadóan a herceg megismerkedik majd mindenkivel, aki valaha szerepelt benne. Na jó, vele azért már nem kell.  De Gillannel jól mutatnának egymás mellett, nem? 

Keresgéljünk még kicsit a sorozatok világában, higgye el, indokolt. 

Lily James 

Lily Jamest a Downton Abbey című sorozat Lady Rose MacClare-eként ismerheti. Na és miért számít nekünk ez most Harry herceg aspektusából? A válasz egyszerű.

  • Lily James bájos és kifinomult teremtés, aki képes volt az elvárásoknak megfelelően megjelenni Vilmos herceg gálavacsoráján
  • Továbbá típusra kifejezetten hasonlít Harry volt barátnőjére, Cressida Bonas-ra. (Bár ez azért nem mindig olyan üdvös dolog). 
  • Ahogy már említettük, a Downton Abbey-ben szerepel, amely II. Erzsébet egyik kedvenc sorozata. Kell ennél jobb ajánlólevél? 

Ön szerint ki lenne a legjobb választás Harry herceg mellé?