Véget ért a VIASAT3 formabontó társkereső műsora, az Ádám keresi Évát, ahol pucér emberek keresték a szerelmet.

Az utolsó két adás az Éden Hotelből már ismert Krisztián, Petu és Lúcia közti kapcsolatra volt kihegyezve. Röviden, tömören: Petu már a legelején ráhajtott Krisztiánra, maszatoltak is a paplan alatt, aztán megjelent Lúcia, aki a szegényes férfifelhozatalból Krisztiánt nézte ki magának. Ez volt a nagy konfliktus, a drámai csúcspont, amely után jöhetett a katarzis: Krisztián Petuval ment a szerelem szigetére, ahol megtudta, hogy a lány pornózik. Anno ettől a hírtől John Patrick akkora sokkot kapott, hogy fel is adta a játékot. Ők viszont most is együtt vannak. 

Reality-Amerika-reality

Krisztián az Éden Hotel után kiment Floridába. Nagyjából egy éve jött vissza. Akkor alakult úgy a párkapcsolata, hogy megpróbálják itthon is, de amint Magyarországra értek már nem működött a dolog. A fiú továbbra is autókkal foglalkozik.

“Ha meghúzod a kocsidat, akkor ne engem hívjál föl! Én mechanikai dolgokkal foglalkozom.”

A finálé három szereplőjével ültem le beszélgetni. Azt hittem, hogy a két lány között kialakult - és a műsorban kiélezett - feszültség miatt rém kellemetlen lesz az egész, de annyira megütött a jó hangulat, hogy majdnem a tárgyaló üvegfala adta a másikat. Heccelték egymást, poénkodtak, haragnak nyoma sem volt.

Milyen jól megvagytok így együtt. Össze is jártok?

Petu: Na, azt azért nem - mondta nevetve és pacsizott egyet Lúciával.

De tényleg nem az interjú kedvéért játszották meg magukat.

Kint sem volt annyira durva a helyzet, mint ahogy azt a nézők látták. Nyilván feszült voltam miatta, de el tudtunk lenni, mivel most már enyém a fiú, meg vagyok nyugodva.

- mondta Petu.

Lúcia nem lett depressziós attól, hogy Krisztián nem őt választotta, mert mind a ketten tudták, hogy az ő kapcsolatukból az ég világon semmi sem lett volna. Bezzeg Petuval megtalálta az összhangot a finálé alfahíme. Még a pornózással kapcsolatban is sikerült megállapodásra jutniuk, ami annyiból áll, hogy a lány idővel felhagy ezzel a szakmával.

Nem fogok visszaállni egy CBA-ba eladónak.

-  fektette le jövője alapjait Petu, aki már csak azért sem akarja folytatni a felnőttfilmezést, mert neki sem esik jól. De csak akkor tud lépni, ha lesz rá megfelelő lehetősége.

Felmerült a kérdés, hogy megbánták-e a pucér társkeresős szereplést, és hogy újra visszamennének-e, ha lenne rá mód, de lényegében mindannyian azonnal indulnának a reptérre és szállnának a gépre, hogy a trópusi szigeten lehessenek.

a jövő

Lúcia sokat vár az Ádám keresi Évát című műsortól, mert a médiában akar elhelyezkedni. Hogy mit szeretne? Bármilyen feladat jöhet neki, egy kitétele van: legyen rajta ruha.

Petu sem gondolkodna sokat a visszaúton, bár nem értette teljesen a kérdést, hogy most akkor Krisztián helyett kellene valaki mást találnia a meztelen társkeresőben, vagy mi a lényeg? Krisztián érdekes koncepciónak találta az Ádám keresi Évát. Egyáltalán nem bánta meg hogy bevállalta, mert most már tapasztalatból tudja, meztelenül randizni elképesztő érzés. 

Ajánlom az összes fikázónak, hogy próbálják ki, és ne legyenek merevek, mert főállásban elmehetnének fasznak.

- mondta erre Lúcia, és ez akár a műsor mottója is lehetne.

A szerelmi sikersztorira visszatérve: Petuék már együtt élnek. Erről Krisztián beszélt részletesebben.

Lakva ismeri meg egymást az ember, úgyhogy össze is költöztünk, hamar feltérképeztük egymást és úgy gondolom, hogy kompatibilisek vagyunk. Az eddigi barátnőimet sose vittem el a barátaimmal bulizni. Petu az egyetlen, akit magammal viszek a haveri összejövetelekre.

A szerelmes pár mindössze egy negatívumot tudott mondani : Petu néha nem kel fel rántottát csinálni Krisztiánnak, aki ilyenkor mérges, hogy edzés előtt nem tud enni.

A műsor végső konklúzióját Krisztián fogalmazta meg.

Nem is a meztelenkedésen volt a lényeg. Ha a műsorban lett volna rajtuk ruha, akkor valami másba álltak volna bele az emberek, mást fikáztak volna.