Mármint ahhoz képest, hogy az énekesnőről és a színészről érkezett friss képek elvileg paparazzi-fotók:

Alig pár hete derült ki, hogy Taylor Swift, miután (vagy mielőtt?) szakított Calvin Harris-szel, összejött Tom Hiddlestonnal. Az énekesnőt és a színészt már akkor is egy egészen éles fotón láthattuk, ahogy egy tengerparti sziklán ücsörögve csókolóznak meghitten

Most pedig már azt is tudhatjuk, hogy Hiddleston bemutatta az anyjának Swiftet, majd az egész család sétált egyet a parton. Utóbbiról olyan közeli és éles fotók készültek, amikről egész nehéz elhinni, hogy a fotósok lesben álltak egy bokor mögött, Swifték tudta nélkül.

Na de miért furcsa ez az egész?

Taylor Swift és Calvin Harris májusi szakításuk előtt kerek egy évig voltak együtt. Az énekesnőről és a skót DJ-ről nagyon sokáig csak pletykák keringtek, hogy talán együtt vannak, az ezt megerősítő fotók jóval később kerültek csak elő. Swift és Harris elvileg komoly kapcsolatban éltek, és mint ahogy általában más celebek is, ők is nagyon ügyeltek arra, hogy magánéletük valóban magánélet legyen. Ritkán jelentek meg együtt eseményeken, ritkán készült róluk közös fotó. Pedig egy teljes évig voltak együtt. 

Ehhez képest most eszméletlen mennyiségű és minőségű fotó készült róluk, pedig alig pár hete, hogy összeakadt Tom Hiddlestonnal.

Nagyon jó lenne hinni abban, hogy az énekesnő és a színész valóban egymásban találták meg az örök szerelmet, ami talán a MET-gálán lejtett közös táncukkal kezdődött, de ezek a paparazzi-képek inkább arra utalnak, hogy ez az egész talán csak egy egyszerű PR-fogás. Már ha valóban létezik olyan, hogy celebek összeállnak egymással a reklám vagy a pénz kedvéért.

De ha ez az egész tényleg csak PR, akkor kinek éri meg?

Lehet, hogy Calvin Harris is benne van? Végülis, akkoriban jelent meg Rihannával közös száma, amikor Swifttel szakítottak, a számhoz készített videóklip pedig aznap, amikor Swiftről és Hiddlestonról előkerült a csókolózós kép.

Bár Tom Hiddlestonnak jelenleg nincs egy bemutatandó filmje sem, a neve többször is felmerült annak kapcsán, hogy talán ő lehet a következő James Bond. Vagyis ártani nem árt, ha kap most egy kis reklámot.

Taylor Swiftnek viszont nincs nagy szüksége reklámra, hisz az énekesnő így is a világ egyik legsikeresebbje, aki csak idén kapott már három Grammy-t, illetve folyamatosan fellép valahol. Persze lehet, hogy épp új videóklippel készül kijönni, aminek kell egy kis reklám. Az is előfordulhat, hogy valami sokkal merészebbre készül. Mondjuk elkezdené színésznői karrierjét, amiben pedig talán Hiddleston segíthet neki.

Ön szerint?