Az egy dolog, hogy Taylor Swift és Calvin Harris szakítása után kiderült, hogy nem az énekesnő, hanem a DJ szívét törték össze, de már azt is tudjuk, hogy nem Calvin Harris volt az, aki kiadta Swift útját Tom Hiddleston miatt. Taylor Swift volt az, aki szakított Calvin Harris-szel.

Méghozzá telefonon!

Utóbbi pedig csak azért elképesztően érdekes, mert Taylor Swift rettenetesen mérges volt, amikor Joe Jonas tette ugyanezt vele.

A TMZ elő is kotort egy régi interjút, amiben az énekesnő ezt Ellen Degeneres-szel is megosztotta:

Joe Jonas egy 25 másodperces telefonhívás alatt szakított Swifttel, de hogy utóbbi hány másodperc alatt hadarta el Calvin Harrisnek, hogy ennyi volt, azt sajnos nem tudjuk.

A TMZ mindezt – mármint hogy Swift a több mint egy éve tartó nagy szerelemnek egy béna telefonhívással vetett véget – egy nagyon jól értesült, ámde meg nem nevezhető forrásból tudja. Mint ahogy azt is, hogy Swift állítólag Nashville-ből csörgött rá Calvin Harrisre, nem sokkal azután, hogy a DJ-nek autóbalesete volt. Az énekesnő azt mondta, azért szakít, mert egy kis szabadságra van szüksége.

Calvin Harris és Taylor Swift azóta állítólag nem is beszéltek egymással.

(A közös fotókat pedig nagyon gyorsan és szinte egyszerre tüntették el Instagramról.)

De minek is beszélnének egymással, ha a bulvársajtó és annak olvasói is szinte sokkal többet tudnak már szakításukról, illetve Taylor Swift új, alakuló kapcsolatáról Tom Hiddlestonnal.

Remélhetőleg utóbbi több lesz csak egy flörtnél a MET-gálán, illetve egy csóknál a tengerparton.

Közösen andalgó fotók Swiftről és Hiddlestonról azóta sem készültek, a színész továbbra is egyedül sétálgat New York utcáin...

...de az edzőteremhez állítólag Taylor Swift autójával ment!