• Sarka Kata szépségversenyét, a Magyarország Szépét a hétvégén rendezték meg, a közönségdíjas Dézsányi Bianka lett. Róla most azt írja a Bors, hogy a körülbelül másfél éve húzódó Répás Lajos-féle prostiügyben tanúként hallgatták meg és vallomást is tett. A Bors úgy tudja, Dézsányi Biankát a vádirat szerint 2011 végén, 17 éves korában egy luxushotelbe közvetítették ki. A lap megkereste Sarka Katát, aki azt mondta, nem tudott erről, de hozzátette, amennyiben kiderül, hogy mindez igaz, a lányt kizárja a versenyből.
  • A TV2-nek eközben sikerült egy újabb arcot átcsábítania az RTL Klubtól. Az X-Faktorban megismert Kocsis Tibor, akit a Blikk szerint a Sztárban sztár c. produkcióban láthatunk majd.
  • Szintén a Blikk tájékoztatott arról, hogy Németh Kristóf rokkantkártyával parkolt, miközben jól láthatóan semmi baja nincs.
  • A 24.hu pedig már azt is tudja, melyik lesz az a film, amiben szerepet kapott a magyar filmügyi kormánybiztos neje, Vajna Tímea. Vajnáné az állam által több mint egymilliárd forinttal támogatott Pappa pia című filmben szerepel majd. 

#spain**

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,