Az elmúlt időszakban egyre több férfihíresség vágott bele a fogyókúrába és az edzésbe. Összegyűjtöttük azokat, akik a leglátványosabb eredményeket értek el. 

Gáspár Győző

A Győzike show egykori főszereplője az utóbbi időben 55 kilót dobott le magáról, ráadásul nem elégedett meg a szimpla fogyással, hanem elkezdte magát kigyúrni. Gáspár Győzőt aztán annyira megfertőzte a testépítők világa, hogy úgy döntött, elindul a 2016-os Fitbalance-on. Teljesítményét a szervezők különdíjjal jutalmazták

Szabó Richárd

Az X-Faktorból megismert Szabó Richárd kilenc hónap alatt fogyott 30 kilót. Az énekes tavaly júniusban kezdett el diétázni és sportolni, aminek az eredménye az lett, hogy már leesik róla a régi öltönynadrágja. 

Dombóvári István

A Hun­gary's Got Ta­lent  műsorvezetője cirka öt éve már jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, de a fogyás akkor nem volt tartós, a leadott kilók hamar visszamentek rá. Dombóvári viszont szeretett volna a legjobb formában megjelenni a képernyőn, úgyhogy ismét belevágott a diétába. Végül fél év alatt 35 kilót fogyott

Csordás Ákos

Az X-Faktorból egy másik szereplő, Csordás Ákos is belehúzott rendesen a fogyókúrába. Az egykor 114 kilós énekes a műsor óta több mint 20 kilót adott le, ami eleinte a stressznek és a rendszertelen életmódnak volt köszönhető, később azonban eljárt edzeni, és szépen kidolgozott testre, férfias alakra tett szert. 

Gáspár Laci 

A 2016-os  X-Faktor mentora a Sztárban sztár című műsor ideje alatt kezdett el fogyni, aztán edzéssel és szigorú diétával szűk hat hónap alatt már mínusz 15 kilónál tartott tél végén. Gáspár Laci állítása szerint heti ötször edz, a folyamatos gyúrás pedig látványos eredménnyel járt nála. 

Nem elég? Nézzen szét a Kockahas blogunkban, ott rengeteg hasonló urat láthat – igaz, többségüket javarészt félmeztelenül.