• Érthető, hogy az olimpia első versenynapját még egy ideig semmi sem überelheti, az pláne nem, hogy Galambos Lajos a Blikknek számolt be a rendőrségi ügyének újabb részleteiről, folytatódik a nyomozás.  "Feltételezem, hogy ha minden összeállt volna, bizonyítékok garmada állna a rendelkezésükre, vagy legalább sikerült volna azt megállapítani, hogy egyáltalán mekkora kárt is okoztam, akkor nem hosszabbították volna meg a nyomozást majdnem fél évvel" – nyilatkozta Galambos a lapnak. A zenészt még tavaly szeptemberben vették őrizetbe, a vád szerint évekig lopták a gázt, vizet és áramot. Lagzi Lajcsi az update-hez még hozzátette, hogy ha kiderül, hogy jogtalanul jártak el vele szemben, azt nem hagyja annyiban. 
  • Lagzi Lajcsi helyzetének híre viszont messze nem ér fel Hosszú Katinka világcsúcsával, vagy Szász Emese aranyérmével. Teljesen érthetően minden lap a magyar sportolókkal foglalkozik. A Blikk például azzal, hogy a 33 vívónő nemsokára férjhez megy, és gyereket terveznek. Hosszú Katinkáról pedig a magyar mellett a külföldi sajtó is rengeteg ír, nem véletlenül, hihetetlen nagyot úszott Hosszú magyar idő szerint vasárnap hajnalban. 
  • Nem telhet el Hajdúék nélkül a hétfő, a legújabb információk szerint Hajdú Péter cége, a DNH Vagyonkezelő Invest Kft. részvénytársaságként folytatja tovább, írja a Világgazdaság. A 2013-ban alapított cég – ami saját és bérelt ingatlanok bérbeadásával és üzemeltetésével foglalkozik  tulajdonosai a műsorvezető produkciós cége, a Frizbi Entertainment Kft., ő maga és Sarka Kata.  A vezérigazgató ezentúl Hajdú Péter lesz.