Augusztus 30-án rendőrök jártak Chris Brown Los Angeles-i otthonában, majd a rappert és barátait több órán keresztül faggatták, Brownt végül elő is állították, mivel fegyvert és drogot is találtak nála.

A rendőrök azután keresték meg Chris Brownt, miután egy nő, Baylee Curran azzal vádolta meg, hogy fegyvert fogott a fejéhez.

A photo posted by Baylee Curran (@bayleecurran) on

A TMZ most arról ír, hogy a nő a történtek után nem sokkal állítólag egy üzenetet írt, amiben azt taglalja, hogy bosszúból azzal fogja vádolni Brownt, hogy fegyvert fogott rá:

Chris Brown kirúgott a házából [...] értem tudsz jönni, mert az Uberem nem jön. Ha nem, fel fogom ültetni Brownt és hívom a rendőröket, és azt mondom, hogy le akart lőni. Ebből majd tanulni fog, kicsinálom őt. Gyere értem.

Bár az üzenet valódinak tűnik, a TMZ felkereste azt az embert, akinek Baylee Curran a fentieket írta, és tőle úgy tudják, hogy már egy éve nem beszélt a nővel, miután Curran állíólag ellopta a Rolexét.

Szóval egyre több a kérdés Brown ügyében. A rappert egyébként nem először gyanúsítják azzal, hogy erőszakosan viselkedett egy nővel. Évekkel ezelőtt bántalmazta exét, Rihannát, így ha bebizonyosodik, hogy Currannal is erőszakosan viselkedett, akkor előző ügyes súlyosbíthatja a mostanit.