Erős szintet lépett a Való világ 8 az első egy hét után. Szexet ennyire nyíltan taktikaként, illetve a másik bosszantása miatt talán még soha senki nem használt a reality eddigi történetében.

Evelin és Lóri fogadtak, méghozzá szexben.

A lány azt mondta, hogy tizenöt ember lesz bent a villában, a srác meg azt, hogy tizennégy. Mivel a végeredmény tizenhárom lett, az igazság pedig közelebb állt Lóri tippjéhez, Evelin tartotta magát a fogadáshoz és bevonult Lórival a Sufniba, ahol már automatikusan tolta le a bugyiját, olyan természetességgel, mint ahogy az ember fogat mos lefekvés előtt.

Végül csak csókolóztak, és a fiú benyúlt a lány bugyijába (láttunk már ilyet a Villában) – illetve nem, mert Evelinen már nem volt bugyi. 

Lóri aztán gyorsan lezárta a dolgot egy perc után azzal, hogy

áhh, még nem jött el az ideje.

Evelin pedig bár úgy hagyta el a sufnit, hogy arra kérte Lórit, ne mondja el senkinek, a lány 5 perccel később már Atinak ecsetelte a történteket, a keddi adás előzetese szerint pedig Micinek is elmondta. Utóbbit nyilvánvalóan azért, mert tisztában volt vele, hogy Mici el fogja mondani Dinának, aki ki fog borulni, ugyanis közte és Lóri közt kialakulóban van valami.

Ma este újabb összefoglalóval jövünk az RTLII-n! ** #rtl2 #valovilagpoweredbybigbrother

ValóVilág (@valovilag) által közzétett videó,

Vagyis valaki gyakorlatilag azért feküdt be a másik alá, hogy ezzel egy harmadikat bosszantson.

A fogdosásból egyébként Dina sem maradt ki, nem sokkal a fenti történtek előtt arra kérte őt Lóri, hogy fogja meg, a lány pedig, akit otthon vár a pasija, eleget tett ennek.

A hiszti és egymás egészen váratlan módokon való bosszantása várhatóan a kedd esti összefoglalóban folytatódik, és valószínűleg az is kiderül, hogy Evelin úgynevezett taktikája bejön-e.

Update:

Felkerült a netre Evelin és Lóri évődésének vágatlan verziója is, amiből kiderült, hogy egy kicsit más volt a szituáció, mint ahogy azt a megvágott összefoglalóban láthattuk. Evelin közel sem húzta le olyan egyszerűen a bugyiját, sőt, percekig szenvedett, látszólag nem igazán akarta a dolgot, csak zavartan vihogott.