Ahogy azt már megírtuk, a kanadai színész-humorista volt barátnője, Cathriona White még 2015 szeptemberében lett öngyilkos. Ezzel kapcsolatban a lány egykori férje vádat emelt Jim Carrey ellen, mert szerinte miatta vetett véget életének volt felesége. White gyógyszertúladagolásban halt meg, holtteste mellett a színész álnevére kiváltott gyógyszeres fiolákat találtak.

Jim Carrey úgy döntött, hogy beleáll az ügybe, és nem hagyja magát, hogy egykori szerelmét kihasználva, ilyen aljas módon húzzanak ki belőle pénzt.

Mark Burton, Cathriona White megözvegyült férje a gondatlanságból elkövetett emberölés vádja mellé most az is felhozta, hogy a színész három alkalommal is nemi betegséggel fertőzte meg a lányt. Jim Carrey ügyvédje határozottan cáfolja az említetteket, mert ezek csak elkeseredett, hamis vádaskodások, hogy pénzt csiholjanak egy álházasságból.

A színész ügyvédje több tanúval is bizonyítani tudja Mark Burton illegális házasságát, aki azért vette el Cathriona White-ot, hogy annak ne kelljen visszamennie Írországba. Az igen kimondása után nem, hogy nem együtt, egy házban, hanem egyenesen más-más államban élték életüket.

A nemi betegség terjesztéséről szóló vád pedig enyhén szólva is nettó hülyeség, mivel az 2013-ra nyúlik vissza, Cathriona White és Jim Carrey meg 2014-ben jöttek össze.

TMZ