IMG 0981

Hírek lekváros bukta mellé: Demjén Ferenc nem nevetett, amikor róla poénkodott a Sztárban Sztár zsűrije

2016.09.27. 07:55

Ilyen ez a popszakma. Ahogy azt mi is megírtuk, a Sztárban Sztár legutóbbi részében volt egy olyan szegmens, miután Kocsis Tibor előadta a Darabokra törted a szívem című dalt, a zsűri az eredeti szerzőről, Demjén Ferencről kezdett el beszélni. Hajós András a következőt mondta:

Ne kritikának vedd, hogy néha olyan voltál, mint Demjén, ezzel ő maga is így van.

Ezt, valamint Majka kiszólását is a szívére vette, majd az aktuális Borson keresztül visszaszólt.

...Ne olyan személyek döntsenek az én megítélésemről, akik tíz év múlva talán sehol nem lesznek. Alkosson rólam véleményt a közönség. Az ő szeretetük éltet, az ő és nem ezeknek a ripacsoknak a véleményére adok.

Ennek fényében Kocsis Tibor produkcióját sem fogja megosztani a Facebookon, pedig eredetileg az volt a terv, hogy így reklámozzák a műsort. A TV2 sajtóosztálya elhatárolódik attól, hogy a zsűri Demjén Ferencen köszörülte volna a nyelvét.

Más

A Való Világ legutóbbi kiesője, Dina a Blikkben járt és rajongói kérdésekre válaszolt.

  • Egyelőre Magyarországon marad,
  • nem beszélt még szüleivel,
  • de a volt pasijával sem, akinek állítólag már új barátnője van,
  • és a lényeg: megvárja Lórit. 

Szerelem

Szabó Zsófi anyukája pedig az esküvői előkészületekről beszél a Borsban, hogy segített kiválasztani a menyasszonyi ruhát, de amúgy nem avatkozik bele a dolgokba. Az örömanya még a vejéről áradozott, hogy Zsolt egy rendes fiú, kenyérre lehet kenni, tiszta ellentéte Zsófinak, de kiegészítik és szeretik egymást