Nem csillapodik a kanadai humorista körüli botrány.

Röviden:

Jim Carrey volt barátnője, Cathriona White  2015 őszén követett el öngyilkosságot . Most előkerült a nő egykori férje, Mark Burton, aki azzal vádolja a színészt, hogy a nő tőle kapta az orvosi felügyelet nélkül, illegálisan szerzett gyógyszereket.

A színész ellen beadott  gondatlan emberölés vádjáról szeptember 20-án írtunk. Jim Carrey, ügyvédjével közösen állítja, hogy ez az egész csak szégyentelen pénzszerzésről szól, így  beleállt a dologba , közleményeken keresztül üzent Mark Burtonnek, aki még nemi betegség terjesztésével is megvádolta a hírességet.

Most ott tart a dolog, hogy Cathriona White egykori férje nyilvánosságra hozott pár SMS-t, amit a lány és Jim Carrey küldött egymásnak.

SŐT!

Az a bizonyos "Jim" eseményutáni tabletta szedésére is buzdítja a lányt az egyik üzenetében. De ott van a bizonyíték, hogy "Jim" aggódik a lány egészségügyi állapota miatt, de figyelmezteti, hogy nem biztos, hogy tőle kapta el a nemi betegséget. Erről 2013. februás 20-án SMS-eztek. Mark Burton úgy tudja, hogy a lány előtte ment el kivizsgáltatni magát, akkor nem találtak semmit, tehát biztos, hogy Carrey-től kapta el, mert mással nem feküdt le. 

(A nyilvánosságra hozott SMS-eket ide kattintva tudja megtekinteni.)

Ezek a bizonyítékok akkor állják meg a helyüket, ha az a Jim tényleg a színész-humorista Jim Carrey, mert nem egy nagy tudomány átírni valaki nevét a mobil névjegyzékében, ami visszamenőleg, a korábban elküldött vagy kapott üzeneteknél is már a módosított formában fog megjelenni. (Ha anyám nevét átírom Barack Obamára, attól még nem hív fel az amerikai elnök minden héten, hogy mi van velem .- a szerk.)

A dolog érdekessége, hogy amikor Mark Burton elővette a nemi betegség terjesztés vádját, akkor Jim Carrey ügyvédje azt mondta, hogy az említett időszakban, 2013-ban a színész nem is volt együtt a lánnyal. Erre itt van többek között ez a 2013. február 14-én készült kép.

Láthatóan szeretik egymást, minden rendben van köztük. Viszont nyilvánosságra hozták Cathriona White egyik kézzel írt levelét, amit Jim Carrey-nek címzett. Ebben arra kéri a színészt, hogy kérjen bocsánatot tőle, és ismerje be, hogy ő fertőzte meg nemi betegségekkel. Nincs keltezve, de az egész képet nézve már nem lehet kijelenteni teljes nyugalomban, hogy Mark Burton puszta hamis vagdalkozással akar pénzt kicsikarni a színészből.

Daily Mail