Mielőtt belekezdenénk abba, hogy mi történt tegnap Manchesterben Justin Bieber koncertjén, szedjük össze a fiú olyan kirohanásait, amik rajongóival kapcsolatosak:

  • Törölte az Instagramját, mert rajongói a fényképei alatt mentek neki, és kerekedett óriási balhé a csajügyei körül. Aztán meg hülyére vett mindenkit, pláne azokat a fanokat, akik örültek, hogy újraaktiválta. Ugyanis megint törölte.
  • Májusban kijelentette, hogy nincs több rajongói fotó, videó, ölelés - elege van, állatkerti majomnak érzi magát.
  • Ott volt a tavalyi eset Osloban: egy rajongó vizet dobott a színpadra, fel akarta törölni, de a rajongók megfogták a lábát, locsolták tovább a vizet. Ő fogta magát, és levonulta a színpadról. Volt koncert, nincs koncert.
  • Még régebben történt, hogy fotókat csinált rajongói telefonokkal, majd pillanatok alatt felhúzta magát, és elkezdte rugdalni a készülékeket, kijelentve, hogy utoljára fotózott.
  • Pár évvel ezelőtt pedig érdekes kijelentéseivel sokkolta a közönséget.

Mostanában, pontosabban a héten pedig Manchesterben

a túl hangos közönség zavarta.

Többször is azt mondta, hogy így nem tudja átadni az érzéseit:

Értékelem a támogatásotokat, értékelem a szeretetet, az összes ilyen dolgot, de ezt a sikoltozást abba kellene hagyni

A közönség még erősebben sikoltozni kezdett, így Bieber végül ledobta a mikrofont, és kivonult.

Hát így. Aztán végül visszajött, nem hagyta abba a koncertet, csak hagyott pár perc szünetet, hogy lenyugodjon mindenki. Visszatérésekor azt mondta, hogy 

feltette az egész életét arra, hogy körbeutazza a világot, fellépjen, teljesítsen, mosolyt csaljon az emberek arcára, és nem érzi úgy, hogy ezt a tiszteletet visszakapná a rajongóitól, ez egy "kicsit" fáj neki.

Amúgy már péntek este is volt hasonló történés ugyanebben az arénában: akkor azt mondta, hogy szeretne fontos dolgokról beszélni, a céljairól (Purpose - mint a turnéja neve), de így, ilyen hangzavarban feleslegesnek tartja, hogy bármit is mondjon. Úgy tűnik két nap kellett ahhoz, hogy beteljen a pohár. A dolog azért izgalmas, mert ma este még vár rá egy fellépés Birminghamben, pihenés nélkül.

via DailyMail