Stefani Joanne Angelina Germanottáról, azaz Lady Gagáról mostanában elég sokat írtunk. Mondjuk minden okunk megvolt rá, hisz alig pár hónapja szakítottak vőlegényével. Aztán short gatyákban kezdte promózni új lemezét. Majd kiderült, hogy ő lesz a Super Bowl félideji show-jának a sztárfellépője. Közben a színészkedést sem hagyta abba, megint látható az American Horror Story című sorozatban. Legutóbb pedig Madonna kiosztása miatt került be az újságokba.

Legújabb, Joanne című lemezének népszerűsítése miatt elment egyet James Cordennel kocsikázni. A már jól ismert Carpool Karaokéban mindig érdekes és vicces dolgok szoktak történni, legyen a vendég az elnök felesége, Michelle Obama, vagy éppen Britney Spears, esetleg a félpucér Red Hot Chilli Pappers.

A közös éneklések okék, Lady Gaga nem érzi magát kellemetlenül saját számai dalolászása közben, mint Britney, de még egy-két érdekesebb dolgot is megtudhattunk az énekesnővel kapcsolatban.

30 évesen, tehát csak most lett meg a jogsija.

Amikor letette a vizsgát, akkor a szülei elmentek érte, az apja szabályosan zokogott és szipogva mondta, hogy milyen büszke a lányára. Be is ült a volán mögé, de a váltót is csak segítséggel tudta sebességbe rakni, aztán a parkolás gombot se volt túl egyszerű megtalálni.

Ennél a közepesen érdekfeszítő kis információnál már csak az jobb, hogy Michael Jackson ruháiból van egy nagyjából 400 darabos gyűjteménye. A popsztár eredeti kesztyűit, különböző turnékon felvett jelmezeit és nem mellesleg a Thriller című klipből ismert piros bőrdzsekit egy külön szobában, megfelelő hőmérsékleten, páratartalom mellett tárolja, mint egy saját minimúzeumban.

Az is kiderült, hogy az énekesnő a legnagyobb slágereit nagyjából 10 perc alatt "dobta össze".