Nézzük mit írnak a reggeli lapok!
  • Szabó Zsófi álomesküvője kimeríthetetlen téma. A Hot! Magazinból kiderül, hogy a pár videóját egymillióan látták. Férje feleségemnek szólítja. A friss házas celeb azt is elárulja, hogy férje először azt mondta, hogy nem fogja hordani a jegygyűrűt, mert nem tűr meg magán semmilyen ékszert. Ennek ellenére mégis ott van az ujján. 
  • A Hot! Magazinban ma végre fény derül arra is, hogy milyen a 40 éves Gregor Bernadett smink nélkül. (Egész oldalas fényképen). A színésznő elmondja, hogy régen smink nélkül nem lépett volna ki az utcára, mára azonban nem zavarja, ha kipirult arccal vagy vizes hajjal tolja a bevásárló kosarat. 
  • Szintén a Hot! számol be arról, hogy Tóth Gabi lelki tanácsadó akar lenni, mert már megjárta a poklot, és rengeteg tapasztalata van. Szívesen nyitna egy lélekközpontot azoknak, akik szoronganak. Ennek érdekében szeretné fejleszteni lexikális tudását is. 
  • A Blikk ma reggel címlapon számol be Pataky Attila csodás gyógyulásáról. Ahogyan a Story Magazin is. A cikkekből megtudhatjuk, hogy az Edda énekesénél tavaly vastagbélrákot diagnosztizáltak. Ő azonban nem volt hajlandó elmenni a műtétre. Helyette sokat meditált és agykontroll-gyakorlatokat csinált, illetve fohászkodott a Teremtőhöz. Elmondása szerint következő vizsgálat már negatív eredményt mutatott. [Fontos! Ne kövesse a példáját. Kezdetnek például ezért, aztán mondjuk ezért. Ha beteg, forduljon orvoshoz! – a szerk. ]
  • A Bors azt találgatja, hogy vajon hol folytatódik a Sebestyén Balázsék reggeli műsora, miután november 19-én elhallgat a Class Fm. A lap információi szerint a jövőben az RTL Klubon láthatjuk Rákóczi Ferencet, Vadon Jánost és Sebestyén Balázst. A műsorvezető azonban ezt nem akarta megerősíteni a lapnak. Csak annyit mondott: valahol biztosan folytatódni fog a Morning Show. 
  • A Story Magazin hetente beszámol egy újabb titokról Liptai Claudia terhességével kapcsolatban. Ezúttal arról értesülhetünk, hogy a műsorvezető és cukrász szerelme apás szülésre készülnek. Pataky Ádám biztosan végig mellette lesz a szülőszobában. Liptai azt is elmeséli, hogy annak idején Gesztesi Károly nem tudott jelen lenni Panka lányuk születésénél, mert éppen akkor filmet forgatott Görögországban.