IMG 6214

Hat magyar színésznő a vörös szőnyegen – megint Ónodi Eszter vezet?

2016.10.31. 09:09

Az elmúlt hét legfontosabb hazai celebeseménye egyértelműen az Aranyélet második évadjának a premierje volt. Már megint ugyanúgy érezhetjük magunkat egy kicsit, mint amikor a külföldi eseményeket szemlézzük, mert gyakorlatilag az egyetlen különbség az, hogy ezúttal az arcok itthonról ismerősek. Szóval a heti trendben most az Aranyélet premierjén részt vevő színésznők közül nézünk meg jobban hatot. Tavaly a sorozat főszereplője, Ónodi Eszter lett olvasóink kedvence, kíváncsian várjuk, hogy ez idén is így lesz-e.

Ónodi Eszter

Az elegancia meg a menőség alapvetően kizárja egymást. A magyar hírességeken viszont gyakran látjuk, hogy próbálnak elegánsak és menők is lenni egyszerre, aztán vagy sikerül, vagy nem. Ónodi Eszter például egy olyan személy, aki nem nagyon szokott melléfogni.

Egy elég menő  bőrdzsekiben érkezett az Aranyélet második évadának premierjére, amit aztán levett, hogy ne zavarjon be a nettó elegáns, velőtrázóan sárga estélyinek. Szerintünk a dzseki nélkül jobb, de lehet, hogy ön pont a dzseki miatt szereti majd meg ezt a szettet. Ha a képre kattint, több fotót is megnézhet, és ha már nézeget, figyelje majd meg, milyen hangsúlyos ékszereket viselt aznap Ónodi!

Döbrösi Laura

Az Aranyélettel végképp berobbant Döbrösi Laura nagyon szereti a fekete-fehéret a jelek szerint. Tavasszal is egy fekete-fehér ruhában láttuk utoljára, most pedig szintén – igaz, hogy a fenti fotón úgy tűnik, mintha csupafeketében lenne. Nézze majd meg a képeket, ott kiderül, hogy hátulról viszont fehér ez a felfoghatatlan fazonú ruha. Döbrösi téglalapos-szögletes kiegészítőkkel dobta fel a megjelenését, az ezüstös fülbevaló-karkötő-szett nekünk nagyon bejön.

Farkas Franciska

Az Aranyélet másik fiatal színésznője, Farkas Franciska következik most. Tavaly csomóan viseltek aranyat, feltehetőleg utalásként a sorozat címére, hát most egyedül őnála tűnik fel ez a szín, méghozzá hatalmas, flitterből kivarrt aranyhalak formájában. A borzasztóan látványos és menő felső alatt egy visszafogottabb és elegánsabb, fehér estélyit viselt, hasonlóan nőies-klasszikus fazonban, mint Ónodi Eszter.

Danis Lídia

Az összeállításban szereplő hat színésznő közül Danis Lídia a kevésbé ismertek közé tartozik, úgyhogy őt most külön ajánljuk az ön figyelmébe, ő ugyanis azok közé tartozott, akik nem próbálták meg elmenősködni ezt az eseményt. Ehelyett Danis Lídia megmaradt a színtiszta eleganciánál és egy olyan telitalálatot szállított le, amilyet nagyon, de nagyon ritkán látunk Magyarországon. A szőrme, a ruha, a fazon, a smink, a körmök, a doboz alakú kistáska – mindenből pontosan annyi van, amennyi kell.

Szamosi Zsófia

Szamosi Zsófiát, a Pintér Béla társulat színésznőjét a legtöbben valószínűleg egy másik magyar HBO-sorozatból, a Terápiából ismerik. Ő sajnos nem mutatta meg fotósunknak, hogy mi volt rajta a kabát alatt, de ez a darab önmagában is van annyira különleges, hogy Szamosi Zsófia most nem maradhatott ki a heti trendből. Önnek hogy tetszik?

Németh Lala

Németh Lala még csak 16 éves, teljesen újoncnak számít az Aranyéletben. A kisfiúsan rövid, sötét hajhoz egy kifejezetten nőies szettet választott aznap estére. A fekete-ezüst szőrmekabát-kisruha kombináció egy kicsit, a nyakörvszerű nyaklánc nagyon erősen idézi a '90-es éveket, a kék cipőt viszont nem tudjuk hova tenni, de ez nem feltétlenül baj.

Gubás Gabi

Ki volt a legszebb?

Nem számít túl kedves dolognak egy színésznőnél az életkorával kezdeni, de Gubás Gabi 42 éves, és nézze meg jobban ezeket a fotókat, döbbenet, hogy mennyivel fiatalabbnak néz ki! Ő is az ezüst-fekete kombinációt választotta, mint Németh Lala, csak nála még a cipő sem lóg ki a színharmóniából.

Ezt az Elvisre emlékeztető gallérral ellátott űrhajósnődzsekit ki-be lehet keresztben cipzározni, ami nagyon menő, amire viszont kevésbé számítottunk: Gubás Gabi egy nagyon mini miniszoknyában volt, aminek az alját leszaggatták és tüllel helyettesítették. Ezen kívül a haja mintha nem lenne különösebben megcsinálva, és bizonyára ez is közrejátszik abban, hogy szinte diáklányosnak tűnik az összkép. Ha megnézte a fotókat, mindenképpen szavazzon!