A budai Dolcissima pékségbe tért be Eva Mendes színésznő az egyik gyerekével csütörtök reggel, erről adtak hírt a Facebook-oldalukon. Jennit, aki kiszolgálta őket, telefonon értük el, hogy megkérdezzük, mennyire viselkedett természetesen Ryan Gosling felesége.

Céltudatos volt, egy kicsit nézelődött az üzlet előtt, végül betért. Ciabattát választott, és érdeklődött a croissant-ok iránt, hogy milyen töltelékek kérhetők bele. Ajánlottam neki az étcsokisat, illetve a Nutellával töltöttet, utóbbi hallatán felcsillant a szeme. Először úgy volt, hogy ott eszik meg, de aztán arra kért, hogy rakjam el úgy a zacskóba, hogy a kislány ne lássa, hogy ne az édességgel kezdjen.

Jenni elmondta, hogy nem rajongója Mendesnek, de tudta, hogy ki ő, és szép nőnek tartja.

Amikor levette a hatalmas napszemüvegét, egyértelműen felismertem. Nem volt kisminkelve, de még ígyis gyönyörű volt, jó volt ránézni. Miután elment, az ott ülő férfi vendég is mondta, hogy ez bizony Eva Mendes volt.

Hát így vásárol hétköznapi emberként Ryan Gosling felesége nutellás croissant-t: felelősségteljes anya, ha édességről van szó, és közvetlen, érdeklődő, ha vásárol.

Mendes és Gosling a Szárnyas fejvadász folytatása miatt érkeztek Magyarországra. A színésznőt az utóbbi hónapokban sokszor észlelték Budapesten: hol egy körúti rendelőbe tért be, hol játszóterezett, máskor fagylaltozott.