• A Bors arról ír, hogy a herevasalás királya, Berki Krisztián megcsalta szerelmét, Pamelát. Na persze nem most, hanem egy évvel ezelőtt. Az is kiderül, hogy mindezt a Hálószobatitkok című műsorban árulták el és Pamela a mai napig nem tudta igazán feldolgozni. Berki Krisztián pedig annyit tett hozzá, hogy köztük sosem volt hűtlenség. Legutóbb pedig egy megható képet közölt az oldalán a showman a családjáról. Tegye fel magának mindenki a kérdést, vajon ellen lehet állni neki?
  • Szintén a Bors foglalkozik Damu Roland és kislánya ügyével. Most azt írják, Damu háborút akar indítani, hogy ő kapja meg a kis Maja felügyeleti jogát. Az anyja alkoholproblémái miatt nem nevelheti a gyereket, ő pedig korábban nem volt olyan élethelyzetben ezért most a kislány a nagynénjénél van. De a színész mindent elkövet, hogy megkapja gyereke felügyeleti jogát. Azt állítja: már minden adott ahhoz, hogy ő nevelje. 
  • A Borsban arról is olvashatunk ma reggel, hogy Pintér Tibor barátnőjét rejtélyes kór támadta meg. Ács Bea testét ellepték a kiütések és kishíján megfulladt. Azonban hiába ment orvoshoz, nem tudják mi lehet a baja. A nő a lap fotósának is megmutatta a kiütéseit, sőt az újságírók jelenlétében is újabb roham tört rá. 
  • Tovább folytatódik a Benke Laci bácsi féle gasztrovita a Borsban , miszerint Benke Laci bácsi jó szakács vagy inkább dobja el a fakanalat. Fördős Zé ismét megszólal a lapnak az ügyben. Azt mondja talán még nem nőttünk fel Laci bácsihoz, aki korábban sok díjat nyert és azokat a recepteket kellene inkább elővennie. Akkor biztos lenne a sikere. 

Végül pedig a Blikk ír arról, hogy ma temetik Klapka Györgyöt a Farkasréti Temetőben. A családja igyekszik Klapka minden kérésének eleget tenni, éppen ezért koporsós temetés lesz és cigányzene szól majd a tiszteletére. Egyelőre senki nem tudja, hogy mi áll a végrendeletében, még a legközelebbi rokonai sem. Az is előfordulhat, hogy az Aranyember mindenkinek meglepetést okoz majd.