Az anyaságra nagy erőkkel készülő Horváth Éváról már korábban is mutattunk néhány fotót, de most megosztott magáról egy fehérneműs képet, amin olyan jól mutat, hogy önnek is feltétlenül látnia kell. Íme:

* **#shooting#soon#pregnant#pregnancy#babyboy

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,

Instahíradónk másik gyakori szereplője, a légtornászként ténykedő Sáfrány 'Aleska' Emese egy pompás zenei aláfestéssel felturbózott lassított felvételen mutatta meg új gyakorlatát, és afelől érdeklődött, hogy tetszik-e az embereknek. Más nevében ugyan nem beszélhetünk, de nekünk nagyon is tetszik!

#newmoves on my #aerialhoop :)) how you like it? :) #aleskaaerial www.aleskaaerial.com

Sáfrány Emese aka Aleska* (@aleska_safrany_emese) által közzétett videó,

Tóth Gabi énekesnő a Rapülők nagykoncetrjére gyakorol, fotójából azonban csupán csak annyi derül ki, hogy ezt egy vastag keretes szemüvegben valósítja meg.

Lilun nosztalgikus hangulat lett úrrá. A kezébe akadt ugyanis egy kép az első Z+-os fotózásáról, ami még akkor készült, amikor nem tudta, hogy a tévézés az örök szerelme lesz, és hirtelen felindulásból ki is posztolta azt. 

Elizabeth Hurley színésznő újfent alátámasztotta, hogy 51 évesen sincs takargatnivalója. Még mindig őrülten szexin fest bikinben.

My new favourite bikini- the Aquarius in Toffee @elizabethhurleybeach- shot by my son @damianhurley1 *

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által közzétett fénykép,

Most pedig térjünk át a férfiakra. Elsőként itt van Puskás Peti, aki Gáspár Laci társaságában vett részt egy jó hangulatú, vízipipázással tarkított megbeszélésen.

@gasparlaci barátommal kemény megbeszélésben vagyunk * #apuskaspeti #puskaspeti #sisha #sishatime #vizipipa #meeting #friends

Peter Puskás (@apuskaspeti) által közzétett fénykép,

És nem mehetünk el szó nélkül Cristiano Ronaldo szelfije mellett sem, amin kissé talán selyemfiús a külseje, viszont több mint 1,8 millió lájkot kapott rá.

*

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,

Mára ennyi, viszlát!