01-kelemen anna-141029-IMG 8401

Havas Henrik szerint Vajna Tímea ugyanazt a mesterséget űzi, mint Kelemen Anna

2017.02.28. 12:29

Havas Henrik Facebook-oldalán reagált Vajna Tímea legfrissebb célkitűzésére, miszerint amerikai állampolgárságot kíván szerezni mihamarabb. A műsorvezető egész egyszerűen Molnár Anikó és Kelemen Anna munkásságához hasonlította Vajnáné eddigi tevékenységét, tehát, egyáltalán nem lepte meg a dolog. Mutatjuk a bejegyzést, hogy teljesen világos legyen:

Ha nem látszana jól a szöveg, ideírjuk:

Timea Vajna amerikai állampolgár akar lenni. Legyen! Én egyébként nem tudok rá haragudni, különösen azért nem, mert könyvet írtam a kolléganőiről, Kelemen Annáról és Anikó Molnárról, így aztán tudom, hogy nehéz mesterség az övéké!

Molnár Anikó felháborodott hangnemben reagált a posztra, amiben arra utal, hogy ha ezek valóban Havas Henrik szavai, akkor mélységesen csalódott benne. 

Szó szerint idézve: 

Ha ezek a Havas szavai, akkor elmehet a büdös pics@ba! Ha valaki, akkor ő pontosan ismeri az életemet...

Igyekszünk reakcióra bírni Havas Henriket és Vajna Tímeát, amint sikerül, posztunkat frissítjük. 

Havas Henrik mindenesetre új poszttal bővítette az elharapódzni látszó konfliktust, és szeretettel üzent Molnár Anikó barátainak. 

Tehát:

Az első és utolsó eset, hogy válaszolok. Eszembe se jutott, hogy prostitúcióval vádoljam meg őt, már csak azért sem, mert kedvelem. 

A három nő sorsa annyiban függ össze, hogy nehéz sorsú férfiakkal hozta össze őket a sors.

Anikónak nyilván nem volt könnyű az élete. Mondjuk egy ideggyenge szóvivő, egy infantilis olimpiai bajnok, egy kedves, de kevéssé mozgékony médiaceleb mellett, és akkor még nem említettem a saját farkát fotózó élsportolót vagy éppen Dubajban valamelyik kóbor sejket. 

Szóval szeretem és tisztelem Anikót. De jó emlékeim vannak Annuskáról is. Timit ezúton üdvözlöm. Ennyi. (Az is hülye, aki a facebookot nézi, pláne kommenteli)

Egyelőre itt tartunk.