horoszkóp
DBZOL20170207006

Andy Vajna leszarja Havas Henriket

2017.03.07. 08:00

Állítólag ma kellemes, őszi napunk lesz, többnyire erősen felhős, borult, lehangoló színű idővel, mégis, átlagosan 8 és 13 fok között alakul a hőmérséklet. Ennek örömére kezdjük is el ma reggeli hírösszefoglalónkat!

misspolice 10

A Borstól tudjuk, hogy 1 év 4 hónapra elvette a bíróság Zámbó Krisztián jogosítványát, pedig az énekes egy szófogadó általános iskolás érvrendszerét felhasználva mindent megtett azért, hogy legalább enyhítsen egy kicsit az ítéleten.

Csak akkor engedem, hogy lefotózzanak itt a teremben, ha megígéri a bírónő, hogy enyhe lesz az ítélet.

A bíróság nem a sajtófotókhoz köti a döntés feltételeit, úgyhogy többet számított a kérdésben maga az alapszituáció, mely szerint Zámbó a barátnőjével folytatott veszekedés után viszkizett egyet, majd csatlakozott egy barátjához.

Elfogyott otthon az ital, ezért ültünk kocsiba, hogy lemenjünk a [benzin]kútra még egy üvegért. Rossz ötlet volt.

Aztán megállapította, hogy a 350 ezer forintos bírság nem kevés pénz, és hogy az autó a munkaeszköze, úgyhogy, amíg nem vezethet, inkább gyorsan nagymotorra is leteszi a jogsit. Ezt nyilván nem lehet, úgyhogy jogosan lombozódott le. Az ügyésznő fellebbezett, szerinte túl enyhe büntetést kapott az énekes. 

13173942 952767304844021 8997334874547919490 n
Haladjunk tovább!

Havas Henrik február 28-án kezdte zuhanórepülését azzal, hogy Facebook-oldalán megállapította: Vajna Tímea élete nehéz, ahogy Kelemen Annáé és Molnár Anikóé is, mivel ugyanazt a mesterséget űzik mindhárman. (Erről itt találhat részletes beszámolót.) Aztán Molnár Anikó berágott, Kelemen Anna azt állította, hogy Havas nem komplett, majd a műsorvezető hirtelen távozni kényszerült a TV-2-től, amitől összeomlott. Össze lehet rakni a képet, hogy miért, elvégre Vajna Tímea a TV2 tulajdonosának, Andy Vajnának a felesége.

Ezért a Bors felkereste őt, hogy megtudja, mi az ő álláspontja a Havas Henrik-                 sagában. Megtudta:

Mondja meg neki, hogy le van szarva.

Végül:

Bódi Sylvi kálváriájáról a nyomtatott Blikkben írtak Rémület az édenben címmel. Kiderült, hogy földrengés történt Balin, éppen akkor, amikor a modell az Exek az édenben című Viasat3-as realityt forgatta (ő lesz a műsorvezetője). Nem csak azzal volt probléma, hogy megremegett a föld, és, ahogy ő mondja, az egész szoba táncolni kezdett, hanem, hogy

Bódi Sylvit éppen sminkelték, miközben a természeti katasztrófa kitörni látszott.

Szerencsére senkinek sem esett bántódása. A sminknek sem.

Borítóképünket készítette: Balogh Zoltán, MTI