tk3s 28557764

Amy Schumer dühből visszahízott, mert "kövéren" érzi jól magát

2017.03.08. 10:17

Amy Schumer az egyik legismertebb színésznő-humorista, aki nem a gazella teste miatt népszerű. Merthogy az nincs neki, de őt ez nem zavarja. Amint azt a 2015-ös sikerfilmje, a Kész katasztrófa, és a Comedy Centralon futó Inside Amy Schumer, meg a sok stand up fellépései is bizonyítják: elég tehetséges.

Most lesz egy újabb önálló estje, aminek a promója kapcsán jött elő megint az ő testsúlya.

Amy Schumer: The Leather Special | Official Trailer [HD] | Netflix - YouTube

It's a rule: Every comedian's got to do a leather special. Emmy® and Peabody Award-winner Amy Schumer continues the tradition with jokes about having good va... Tovább

Hollywoodi mércével én nagyon kövér vagyok

- hangzik el az egyik előzetesben.

A People magazinnak elmesélte, hogy amikor a Kész katasztrófa című filmet csinálta, akkor mondták neki, hogy az akkori, bőven 60 kiló feletti súlya bántani fogja az emberek szemét, ha azt látják a vásznon. Le is fogyott. Nem tetszett neki a dolog, de úgy volt vele, hogy új még ebben a szakmában, jobb lesz, ha hallgat másokra. Végül tök hülyén érezte magát, és saját bevallása szerint nem is nézett ki jól vékonyan.

A testem összement, de ugyanakkora lufifejem maradt.

Amint elkészült a film, dühből zabálni kezdett, hogy visszahízzon, aztán ráparázott, hogy az interneten, a tévében, mindenhol gyönyörű nők szerepelnek, és így a pasik nem fognak vonzódni hozzá. De rájött, hogy a férfiakat ez nem érdekli.

Jól érzem magam a bőrömben. Erős, egészséges és szexi vagyok

- mondta Schumer.

(People)