A ma reggel ROBBANT hír, hogy Andy Vajna felesége Amerikába akar költözni. Sőt! Költözik is. Mindenki megnyugtatására közölték, hogy persze igyekeznek gyakran meglátogatni egymást. Különben is, ahogy Szécsi Pál is megénekelte anno:

A távollét olyan mint a szél. A kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja. A nagyokat fellobbantja...

A magánéleti oldala is érdekes a dolognak, de az üzleti még inkább. Vajna Tímeának több magyarországi cégben is van érdekeltsége. A Universe Management Kft és a Beauty Enterprises Kft. társtulajdonosa. Előbbiben és az utóbbi alatt futó Dorottya Diamond Palace Kft.-ben ő az egyedüli ügyvezető.

Egyedül a Mr. Funk Kft.-ben van ügyvezető társa.

Gomez Norbert segíti vinni a fánkbizniszt, amibe elég ügyesen még Andy Vajna 40 milliója is belecsorgott. Megkerestük és azt mondta, hogy

A Mr. Funk eddig is jól ment, és ennél csak jobb lesz. Az, hogy Timi Amerikába költözik, semmit nem fog változtatni a cég működésén.

Azért a családi hitel miatt lefoglalt 1/3-os tulajdonrészére is rákérdeztünk, hogy azzal mi a helyzet. Szerinte a média kicsit felfújta a dolgot, pedig  ő adott ki sajtóközleményt, hogy tisztázza a dolgot, de most közölte:

Minden el fog simulni, úgyis látni fogják.

Vajna Tímeát is kerestük, amint reagál kérdéseinkre, jelentkezünk.