Vajna Timi már egy hónapja él az amerikai álomban, de szerencsére az Instagramját még mindig olyan rendszerességgel frissíti, hogy úgy érezzük, csak egy karnyújtásra van tőlünk. Például tudjuk, hogy péntek este olyan vidám hangulatban volt, hogy magára húzott egy lófejet és vicces önkritikát gyakorolt. A következőt írta ugyanis a fotóhoz:

ha már úgyis lófejű vagyok

🦄🦄🦄 ha már úgyis lófejű vagyok🤷🏻‍♀️

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Eközben mások, mondjuk, mi és Kulcsár Ednia is, a borongós esős időben várjuk, hogy egy kis napfény hozzánk is eljusson Los Angelesből. A szépségkirálynő például egy, két évvel ezelőtti, bikinis fotójával próbálja bevonzani a jó időt, ami nemcsak arra való az ő esetében, hogy csokibarnára süljön a napfényben, de a szeplőit is előhozza, amik most nagyon hiányoznak neki.

Most hiányoznak a szeplőim... 😅 Azt szokták mondani, hogy 💁🏻,, Mindig az kell, ami nincs! " Nos, ez szerintem is így van! 😜 Ha meleg van, akkor az a baj, ha hideg, akkor meg az a baj, de ezt sok más dolog kapcsán is el lehetne mondani. 😊 Nem tudom, hogy mutattam-e már valaha, de ilyen ,,csini" szeplőkkel áldott meg a Jó Isten, mint amit a képen is láttok...😏🙈 Abszolút nem szeretem, ha ezek a napozás hatására előjönnek, de most, hogy nézegettem a képeimet és rábukkantam erre a fotóra, rögtön azt mondtam magamban, hogy most még a szeplőimet is büszkén viselném, ha végre meleg lenne és sütne a naaaaaaaap! ❤☀️☀️☀️ Szerintem nekem hideg depresszióm van, már ha létezik ilyen! 😂 #tb #LasVegas #roadtrip #2yearsbefore #missing #America #sun #weather #iwanthotweather

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

A külföldi hírességek viszont inkább családozással töltik ki a profiljukat mostanában. David Beckham például Szent Patrik napja alkalmából, legidősebb fiával fotózkodott és megmutatták, milyenek a brit úriemberek egymás közt.

Happy St Patrick's day from the Cow @brooklynbeckham @shamrocksocialclub 🍀

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Ha pedig már gyerekeknél tartunk, a híradót a friss anyuka, Geri Halliwell-lel zárjuk, akinek januárban született meg a kisfia és a szombatot egy családi fotóval tette emlékezetessé.

Happy Saturday #familytime @christianhornerofficial

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által megosztott bejegyzés,