Beyoncé körül - más celebekhez képest is - kirívóan sok összeesküvés-elmélet kavarog, ő maga is szeret szimbolikus gesztusokkal, sugalmazásokkal élni, így nem csoda, hogy ha csak levegőt vesz, abban is titkos üzenetet vélelmeznek a rajongói.

Hát most posztolt egy videót, amelyen hol egyedül, hogy a családjával fotózkodik, az internet pedig azóta is a Rejtett Üzenetet dekódolja. Nézze meg, aztán mondjuk, mire jutottak.

Amiben konszenzus van: hogy az énekesnő ezzel a videó üzen valamit.

Amiben nincs: hogy mégis mi az atyaúristent.

Számos elmélet létezik.

  1. Beyoncé ezzel a gyerekei (ikreket vár) nemét jelentette be: sok a videóban a virág, tehát lányok lesznek. A US Weekly szerint erről lehet szó.
  2. Erre viszont azt kell mondanunk, ha tényleg a gyerekei neméről van szó, akkor ennyi erővel lehetnek fiai is, hiszen kékben van.
  3. De öt éves lányát meg Ivy Blue-nak hívják, ami virágnév, és benne van az is, hogy kék, és a gyerek feltűnik a videóban is. Szóval rá is utalhat.
  4. Az is lehet, hogy Beyoncé egyszerűen szereti a csicsás dolgokat, a kismamafotózása alapján ez sem elképzelhetetlen. Szóval nincs itt üzenet, akart néhány szép képet, és megkapta.

Ez utóbbit támasztja alá, hogy előtte meg egy ilyen videót posztolt, aminek végképp semmi jelentősége nincs, szépeleg, a lányával bolondozik, és táncszínházba megy rajta.

Akárhogy is gondolják, okvetlenül mondják el nekünk véleményüket - a Facebookon!

Mindennemű megfejtést várunk, hátha vannak eddig feltáratlan szempontok is!

Posted by Velvet on Sunday, 2 April 2017