Február közepe óta Vajna Tímea az Egyesült Államokban éli az amerikai álmot, amelynek része az is, hogy egy több részből álló videósorozatot forgat a Maldív-szigeteken. 

Az még sajnos nem derült ki, hogy Andy Vajna feleségének mi a célja ezzel az egésszel, de az eddigi, online is elérhető részek alapján annyi már nyugodtan megállapítható, hogy

  • Vajna Tímea szereti, ha fürdőruhában filmezik a tengerparton 
  • Nem okoz neki problémát, ha meg kell válnia a bikini felsőjétől.

Az első rész március végén került ki olyan hashtagekkel, mint #fashionfilm, #crazyweather, #rock vagy #fashionvideo.

Aztán egy nap múlva már meg is érkezett a második epizód. Itt már feltűnt a címkék között az a hashtag is, hogy #newcollection, szóval elég nyilvánvaló, hogy ez az egész sorozat egy fürdőruha márka új kollekciójának reklámfilmje lesz, de azért érdemes megnézni, hogy ki áll az egész projekt mögött.

Marcos Mello és a Cavallaria

A kisfilmeket a 2008-ban létrejött, brazil Cavallaria Filmes nevű produkciós cég készíti, amelynek alapítója Marcos Mello Cavallaria, aki korábban is dolgozott együtt már nagy nevekkel a divatszakmából. Ez a kép még a tavaly decemberi terepbejáráson készült róla és Vajna Tímeáról.

I am gonna shoot with the best *@marcosmellocavallaria @cavallariafilmes ***************

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Marcos Mello olyan márkaneveknek készített eddig reklámfilmeket, mint a Vogue, a Marie Claire vagy a C&A. Az alábbi, 2014-es showreel filmjéből (korábbi munkáit bemutató videójából) az is kiderül, hogy forgatott már Penélope Cruzzal és Zac Efronnal is.  

Marcos Mello Reel 2014 from Cavallaria on Vimeo.

A fotós, videós és multimédia művész elismert név a szakmában, néhány hónapja Alessandria Ambrosiónak készített tengerparti, bikinis "fashion filmet" ugyanazon a helyszínen, a Maldív-szigeteken, ahol Vajna Tímeának is. 

Alessandra Ambrósio for GQ by Marcos Mello Cavallaria in Maldives / Shot in RED 8K Helium https://vimeo.com/188770380

Posted by Cavallaria Filmes on Thursday, 10 November 2016

A sármos, szakállas filmes barátnője Alicia Kuczman modell, akiről rendszeresen posztol összebújós, smárolós képeket saját Instagram-oldalára.

Thanks for the amazing night @aliciakuczman @rodrigocosta @eduardodugois @djzepedro @adrianabozon *@ohgodigotyou

Marcos Mello Cavallaria (@marcosmellocavallaria) által megosztott bejegyzés,

Mellos előszeretettel készít fotókat és videókat a tengerparton és a tengerben is, tavaly nyáron Isabeli Fontana ismert brazil modellel is hasonló terepen forgattak. 

Marcos Mello filmando Isabeli Fontana com a nova Helium 8K para a Revista Marie Claire Brasil nas Maldivas. Novo...

Posted by Cavallaria Filmes on Sunday, 14 August 2016

A Vajna Tímeával közös sorozat még tavaly decemberben kezdődött.   

#werk #maldives @cavallariafilmes

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Itt meg is lehet nézni, hogy hogyan készültek ezek a videók. A werkfilmben láthatjuk azt is, ahogy Vajna Tímea a vízben elhelyezett függőágyban pózol.

#behindthescenes #islandlife

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Az imázsfilmek kapcsán már megkerestük a produkciós céget és Vajna Tímea sajtósát is,  de egyelőre nem sikerült választ kapnunk arra, hogy pontosan miért is készítik ezt a filmsorozatot Vajna Tímeával - amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.