A brazil Ken szétműtött orra már a légzésre is alkalmatlan

2017.02.09. 08:33

A 33 éves Rodrigo Alves történetével már többször foglalkoztunk. Ő az a brazil származású fickó, aki közel félmillió dolláros (145 millió forint) anyagi ráfordítással, ötven különböző plasztikai beavatkozás árán műtette magát Kenné. Egyedül az orrát nyolcszor szabatta át, egy fontos szempont azonban eléggé elkerülte a figyelmét. Az, hogy ez az a szerv, amin keresztül oxigén jut a szervezetébe. Így most van egy esztétikusnak mondható orra, csak épp nem kap vele levegőt rendesen. 

Tavaly júliusban a bordáimból származó porccal rekonstruálták az orrom. Segített is, de továbbra sem 100 százalékos a légzésem

– ismertette kálváriáját a férfi a This Morning című műsorban.

Az eredendően Alekoszos testalkattal rendelkező Rodrigo Alves külsején szinte már semmi nem eredeti. A mellkasa és a hasa az implantátumoknak köszönhetően lett izmos, míg bőrét és haját őssejtek beültetésével próbálta szebbé varázsolni. Azt, hogy mennyire sikerült, inkább döntse el ön.

It has been 15 days after my SMAS facelift, surgery number 50, which would qualify me to enter the Guinness book of records. That isn't counting all my aesthetic procedures which would be being the total to more then 100. It would be very flattering to be featured in the big book of records but what example would I be setting to my fans and followers by doing that? Plastic surgery has changed my life. I am happy and confident today and my soul matches my body although I don't encourage anyone to do what I did since once you start it is like dyeing your hair. Also it is very expensive and unfortunately not everyone can afford it. #reallifestory #rodrigoalves #plasticsurgery Photo by Ken Mckay/ITV/Rex/Shutterstock

Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) által közzétett fénykép,

Rodrigo Alves az évek során többször megszívta amiatt, hogy túltolta a plasztikát. Bicepsznagyobbító műtéte után például vegyi anyagok szivárogtak a vérébe, így közel járt ahhoz, hogy amputálják a karját. Azt hiszi, hogy tanult belőle? Hát nem! Egyelőre nincs szándékában felhagyni a beavatkozásokkal. 

A Ken-imitátor azt mondja, a dominóhatás áldozata lett.  A korábbi kezelések annyi kárt okoztak nála, hogy kénytelen újra és újra kés alá feküdni.

„Most nem tudok lélegezni, ezért be kell vállalnom egy másik műtétet, hogy helyrehozzák. Ez olyan, mint amikor festeni kezdeni a hajadat”

A férfinak van egy másik, új keletű egészségügyi problémája is. A füle mögött egy hatalmas ciszta jelent meg. Ezen a fotón jól látható, hogy mennyire ocsmány: 

Having a bad hair day 🤴🏻🤴🏻

Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) által közzétett fénykép,

Neki először fel sem tűnt a dolog, rajongói hívták fel rá a figyelmét, miután megosztott magáról egy videót. Mielőtt még sajnálni kezdené, jobb ha tudja, hogy ezt szintén magának köszönheti. 

„Az orvosom szerint mindig is ott volt, de az arcfelvarrásom sokkal nagyobbá tette.”

A ciszta ugyan nem veszélyes, mérete viszont egyre csak gyarapodik, ezért alig várja, hogy levágják róla. Ezzel párhuzamosan egy arcfiatalító kezelésen szeretne átesni, hogy megszabaduljon bőre tág pólusaitól és hegeitől.

Off to Bucharest ! But before I take off I need few bits to fight the snow at #gucci #lhr

Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) által közzétett fénykép,

A legfőbb motivációját az jelenti, hogy február 26-án Elton John  Oscar-partijára hivatalos, ahol a lehető legjobb formáját mutatva akar megjelenni. 

„Mit is mondhatnék? Nehéz meló szépnek lenni”

– tette hozzá Rodrigo Alves, aki nem tartja magát plasztika-függőnek. Sőt, szerinte olyan nincs is.

Via The New York Daily News, The Daily Mail